Arhivă articole

Bunicul Juravle nu putea rata reîntâlnirea, după 8 ani, cu UTA: Nepotul Răzvan i-a stat alături în peluză

Pentru suporterii arădeni, deplasarea la Suceava a fost, una dintre cele mai incomode din tot sezonul. Pentru Silvestru Juravle (58 de ani) a fost șansa pe care a așteptat-o din sfânta Sâmbătă de Paști a anului 2008. Atunci și-a văzut pentru ultima oară pe viu echipa favorită. Era încă în Liga 1, cu Ionuț Chirilă la timonă, într-o partidă pierdută la Arad cu 2-1 în fața Unirii Urziceni. În total, a fost de trei ori pe arena „Francisc Neuman”, la un meci de prezentare a lotului cu Sopron și la un derby cu Poli. De fiecare dată, gazdă i-a fost Colin Mesz.

Distanța mare de Arad, programul încărcat la locul de muncă, dar, poate, și anii de căutări și încercări nereușite de a reveni în elită l-au ținut departe (în kilometri, dar nu și sufletește) pe Silvestru Juravle de pasiunea sa „alb-roșie”. Și noaptea trecută a lucrat până la ora 4 la fabrică din Falcău, din apropierea graniței cu Ucraina, dar la ora 8,30 s-a pus în mișcare spre municipiu. Nu ar fi ratat pentru nimic în lume revederea cu Roland Nagy și Cristian Todea și familiarizarea cu garda tânără. Chiar juniorii Man și Petre i-au făcut ziua perfectă prin golurile victoriei împotriva unei echipe sucevene ce nu înseamnă mare lucru pentru el.

I-a avut pe toți cei dragi lui aproape, utiștii din teren și de pe bancă, dar și pe nepoțelul său în peluză. „Răzvan e în clasa a doua și a asistat la primul meci de fotbal ca spectator. Bineînțeles că nu putea fi decât unul al UTA-ei. Când era mic, cânta imnul UTA-ei, azi a purtat o eșarfă alb-roșie și mi-a spus că i-a plăcut mult. Tatăl său e stelist, dar cred că Răzvan e atras mai mult de UTA. Eu chiar visez să joace într-o zi la UTA, dar, poate, mă duc prea departe cu spranțele”, ne-a mărturisit bunicul Silvestru, aflat într-o relație specială cu campioana Provinciei din anii ’70, perioada ultimelor trofee utiste.

loading...

„Galeria” arădeană de la Suceava a fost completată de pasionata familie din Falcău, dar și globe-trotterul Yoghy Florin, venit tocmai de la Arad.

razvan

fatafular

 

 

0
0

3 comentarii la articolul: “Bunicul Juravle nu putea rata reîntâlnirea, după 8 ani, cu UTA: Nepotul Răzvan i-a stat alături în peluză

 1. Oamenii astia sunt utisti, nu toti care isi dau parerea pe aici si nu au nici o deplasare !

  Respect !

  0

  0
 2. Salutari si urari de sanatate si bucurii, in familie, dar si alaturi de…UTA !!. Ati purtat noroc echipei, care , iata si prin Moldova are superteri, din samanta aruncata, prin evolutiile ei prin Moldova acum vreo 40- 50 de ani !! HAI UTA !!

  0

  0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.