Gloria LT Cermei

Cermeiul se înnoiește: Are director sportiv din Timișoara și echipament de catalog





După mutările la nivel de lot, ce-i privesc pe seniorii Calvin și Diarra și juniorii Petrache, Aldan și Coșa, proaspăta divizionară a treia arădeană e pe cale să-și completeze și stafful administrativ. Președintele Cermeiului, Petre Bulza, a bătut palma cu Sorin Tarcea, fostul director sportiv al Șoimilor Pîncota în liga secundă, care va ocupa aceeași funcție și pe Teuz. Cel mai probabil, fostul arbitru timișorean se va apuca de treabă în această săptămână, având ca principală sarcină „opreațiunea legitimările”.

varga

La capitolul noutăți, regăsim și echipamentul nou nouț cu care Varga et.comp au evoluat în amicalul de la Sebiș (scorul 1-1). E vorba despre un set Legea roșu cu dungi albe pe piept, de catalog, sponzorizat de omul de afaceri Silviu Turc. Acesta mai sprijinise logistic formația lui Aslău și în returul stagiunii trecute de Liga a IV-a, primind una dintre medaliile cuvenite campionilor județului Arad.

4 comentarii

  1. Cermeiul s-a orientat spre fostul arbitru Sorin Tarcea din Tm,care are priza la fostii colegi mai ales timiseni…Buna alegere dle Bulza ,caci fluierasii sunt naravasi de multe ori….!

    0
    0
    1. Ma omule tu nu vezi numa aranjamente in tot ce înseamnă fotbal efectiv cred ca plictisesti pe toata lumea mi e lehamite de tot ce scrii in toate postarile tale

      0
      0
  2. Mai CICOare dubioasa,da cine sti tu sa ma tot musti de f…ori p…?Unde ai jucat tu mataluta fotbal si poate la un nivel mai mare de div.B ,ori eu ca fost conducator la o echipa si constructor a unui stadion,dar tu ?????Intreaba pe fostii fotbalisti utisti ca Birau,Cura,Axente,Lucaci ,Ionut Popa,Nagy….Botis…arbitrii ca Tripa,Corpodean,Lucian Dan,Monea,Hategan….ca sa-ti formezi o impresie ,,piticule,,in dale fotbalului.Ba nu uita de varsta…si apoi indezirabilule sa vorbesti!Prea am dreptate analfabet in fotbal !!!! Gunoaiele n-ar trebui sa intepe………Pa si Hai UTA !

    0
    0
    1. imi place limbajul tau e de senzatie. Sa sti scumpule ca nu sunt asa tanar cum crezi dar nare rost sa imi bat capul cu tine pa si la revedere.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button