Fotbal junioriSOIMII PÎNCOTA

Umilință și în amical: Pîncotanii au fost surclasați de puștii de 16 ai UTA-ei, care sunt antrenați de tandemul Bogoșel – Petcuț





Și la această oră, Șoimii Pîncota se bazează tot pe juniorii republicani în liga secundă, copii de 17, 18 ani, plus „veteranii” Farcaș și Dan. Acesta din urmă nu a evoluat din cauza unei accidentări în testul programat în această dimineață pe „Motorul II” în fața UTA-ei Under 17, formată exclusiv din fotbaliști născuți în anul 2000 și mai tineri.

Scorul, 5-0 pentru „alb-roșii” adaugă o nouă pagină umilitoare la povestea tinerilor pîncotani în Liga a 2-a. Pe lângă faptul că nu sunt pregătiți fizic și nici tehnico tactic la un anumit nivel, „alb-negrii” sunt și dărâmați psihic și asta pentru că nimeni din conducere nu discută cu ei și sunt trimiși la luptă cu mâinile goale. La amicalul din această dimineață nici nu s-au adunat de o echipă, motiv pentru care utistul Stan a schimbat, iar în repriza a doua s-a jucat doar 30 de minute.

Gruiescu (4) și Deta au fost autorii golurilor pentru UTA Under 17, care, astfel, și-a refăcut la rândul ei moralul după ce formația Centrului de Excelență de la Deva, selecționată de ex. utistul, Dan Supar, s-a impus cu 6-1 sâmbătă, la Arad, într-un alt test.

Formații:

UTA Under 17: Zamfir (25 Creța, 50 Debre) – Petcuț, Deliman, Onuțan, Frai – Covaci, Sabău, Țuța, Deta – N. Faur Gruiescu. Au mai jucat: Iovanivici, Toda, Coste, Darius Ștefan, Șiclovan.

Pîncota: Pașca – Jurău, Ștrengar, Țugulescu, Morschl – Bogdan, Stan, Dihel, Farcaș – Ursoi, D. Lung.

Mâine, „alb-roșii” au un meci de verificare ceva mai elocvent, revanșa cu LPS Oradea, în timp ce „alb-negrii” au programat și ei un antrenament cu preparatorul fizic, Călin Petrică.

petcutacu

Bogoșel și Pectuț, din nou împreună 

De câteva zile bune, Costel Bogoșel e ajutat la „cârma” UTA-ei Under 17 de Mihai Petcuț, fost tehnician al celor de la Aqua Vest. De altfel, cei doi au mai făcut pereche pe banca unei echipe în urmă cu 6 ani, la ACU Arad în Liga a 2-a și au sarcina de a-i ține pe linia de plutire pe juniorii utiști în campionatul Elite, dar, probabil, să dea jucători și în Liga a 4-a, la UTA III. „Precedenta colaborare cu Mihai a fost foarte bună și nu văd de ce ar fi acujm altfel. Sigur, o echipă de copii e diferită de una de seniori, dar, până la urmă, fotbalul e fotbval și munca e muncă”, a menționat Bogoșel.

9 comentarii

  1. Ceee?? Parca zicea marele fotbalist farcas ca daca avea pe issa sau dragalina in echipa ii bateau pe sepsi…dar ei nu pot sa bata pe juniorii de 99…

    0
    0
    1. dupa 3 goluri din ofside cit capra si arbitraj pro bd ,ca zici ca so jucat pe bani nare rost sa vorbim de rezultat. apropo si la pincota jucatorii sunt majoritatea 99-2000 . voi sunteti ca aia de la afumati ,va laudati cu nimicuri .vreau sa va vad cum jucati la elite,dupa aia vorbim, sa vad cite echipe mai bateti si voi si cei de la afumati astept nu mai e mult.

      0
      0
  2. pincota nu bate pe nimeni in liga a 2-a si nici ,, pustii” de 16 ani a lui uta bd nu bat pe nimeni la liga de elite asta asa ca sa nu va suparati unii pe altii

    0
    0
    1. 1.ai dreptate pancota cu echipa actuala nu o sa cistige niciun meci,2.tu nu ai de unde sa fii sigur ca pustii de 16 ani ai ut-ei nu va cistiga niciun meci , si 3. nu iti pune minte cu ” PANCOTA” pt ca este un copil de la Pinta care este frustrat si suparat pe viata..

      0
      0
  3. Sper ca nu va veti mai umili pt pestele piros, care pt a-si hranii orgoliul va plaseaza pe voi sa fiti abuzati de toata lumea! Chiar nu aveti putina mandrie in voi?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button