UTA Arad

Deocamdată, UTA a refuzat televizarea meciului cu Brăila





Clubul UTA a primit o adresă oficială din partea Federației Române de Fotbal, în care era pusă la curent cu intenția de a se muta partida de sâmbătă, din cadrul etapei a Ligii a II-a la fotbal, dintre arădeni și Dacia Unirea Brăilă, de la ora 11, la ora 15. Motivul, solicitarea Digi Sport pentru transmiterea partidei,în baza contractului încheiat de conducerea FRF pentru cedarea drepturilor TV în eșalonul secund pentru ediția de campionat 2016-2017.

Numai că UTA nu poate fi de acord cu felia de 17.500 de euro, atâta timp cât audiențele de anul trecut o plasează în postura de a avea pretenții mult mai mari. Deocamdată, „oficialii” arădeni au transmis către Casa Fotbalului că nu sunt de acord cu ora de începere (15) și doresc să joace conform programării inițiale. Practic, au refuzat televizarea.

Din informațiile noastre, situația s-ar putea schimba în zilele următoare, dar asta numai dacă federalii găsesc o altă formulă de împărțire a banilor (suma totală e de 350 de mii de euro) între divizionarele secunde în funcție de interesul telespectatorilor pentru partidele fiecăreia dintre combatante.









7 comentarii

  1. Foarte bine le face conducerea UTA.ei . Bani putini si mai vrea sa mute si ora de disputare ,de la ora 11 la ora 15 cand este foarte cald ,fiind o bataie de joc la adresa clubului.

    0
    0
  2. nu cred ca vremea are vreo importanta in luarea deciziei! Si de la 11 la ora 13 poate fi foarte cald, de la 15 la 17 poate fi la fel de cald, sau poate fi mai racoare!

    Poate de la 15 ar fi mult mai multi spectatori, unii lucreaza si sambata pana la ora 13.

    0
    0
  3. Problema este cu „dus si intors”. Pe de-o parte banii platiti de televiziuni sint sint putini, si ,in plus,unii prefera meciul la TV, UTA este clar vaduvita de bani, pe de alta parte suporterii utisti, care nu sint din Arad ar fi satisfacuti, ca-si pot vedea favoritii. UTA, avand expunere, are parte de posibilitatea de a i se vedea jucatorii tineri, astfel se pot face transferuri, mai multe, vin bani mai multi, dar nu imediat. Nu cred ca UTA, dupa ce a semnat ca lasa la FRF dreptul de a negocia, mai poate face nazuri. Oferta de meciuri este mare, se pot televiza usor alte partide, asa ca tot UTA pierde. Cel mai bine era sa fie contra de la inceput, si sa pretinda de la inceput o suma pe partida, dar nu a facut-o. Acum este cam tarziu, degeaba se fac valuri.

    0
    0
  4. Burleanu a negociat in secret cu Digi fara acordul cluburilor pe o suma de rahat. Acuma eu cred ca FRF .i-a pus sa semneze inainte sa negocieze cu Burleanu. Deci si-au luat teapa toate cluburile. Acuma, este camziu sau sa faca greva toti conducatorii de cluburi din liga2a pt. marlania pe care au facut-o astia de la FRF.

    0
    0
    1. De unde stii, si pe ce te bazezi, cind spui despre Burleanu ca a negociat, in seret ?Cluburile trebuiau sa stabileasca o suma minima de vanzare, dinainte, nu sa se bazeze pe un anume Brasoveanu, un smecheras äfiliat”la FRF, care voia sa faca LPF-2, fara sa reuseasca. Cred ca exista mult amatorism si la cluburi.

      0
      0
  5. Bine face UTA sa nu se lase calcata in picioare. Apropo de saitul nostru ar fi cazul sa-l scoateti pe d-nul IORDANESCU care nu a facut nimic pt. clubul UTA.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button