Arhivă articole

Locul 5 pentru arădeni la primul turneu de rugby în 7: „O etapă pregătitoare pentru Divizia Națională”

La sfârșitul săptămânii trecute, la Năvodari a avut loc primul turneu al Campionatului Național de Rugby 7, ce aliniază la start echipele participante în Divizia Naţională de seniori. CS UAV Arad s-a clasat pe locul 5, după 7-12 cu RCM Galaţi (puncte arădene marcate de Borș, eseu și transformare), 7-24, cu CS Năvodari (eseu Szucs, transformare Borș), în grupe, şi 5-0 (eseu Jemna) cu Centrul Naţional Olimpic de Tineret, în meciul pentru locurile 5-6.

Antrenorul-jucător, Marian Grindei, a deplasat 13 jucători la Năvodari și anume: Nastiuc, Maxim, Brie, Postolache, Craiu, Andrei Farcaș, Cornel Farcaș, Afloare, Szucs, Petrovai, Csornai, Borș și Gabor. „Din păcate, după primul meci, cel cu Năvodariul, i-am pierdut pe frații Farcaș, ambii accidentați. Cornel chiar a ajuns la spital cu comoție. Nici Nastiuc nu a mai putut continua, așa că au jucat mai mult copiii în ultimele întâlniri. Pentru noi, aceste turnee de rugby în 7 sunt o simplă etapă pregătitoare pentru Divizia Națională, ce începe pe 1 octombrie. Probabil, ne vom întări cu 4-5 jucători, sperăm să avem o prestație mai bună decât în sezonul trecut”, ne-a mărturisit Grindei.

Campionatul de rugby în 7 cuprinde 5 turnee, la Năvodari (2), Petroşani, Bârlad şi Galaţi, următorul fiind programat în acest weekend în Valea Jiului.

loading...
0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.