UTA Arad

Cipri Rus va juca în Liga 1: A semnat cu ASA Târgu Mureș!





După exact o săptămână de la despărțirea oficială de UTA, Ciprian Rus și-a găsit o altă echipă și nu una oarecare. Atacantul de 25 de ani va juca în Liga 1 pentru ASA Târgu Mureș, echipă preluată de zece zile de timișoreanul Dan Alexa. Acesta îl cunoștea pe fotbalistul arădean din partidele vizionate pe viu sau la TV, dar o vorbă bună a pus și impresarul Ana Maria Reghecampf.

„Tot timpul mi-am dorit să ajung pe prima scenă a fotbalului românesc. O să mă pregătesc cât pot eu de bine pentru a le demonstra antrenorilor că se pot baza pe mine. Sper să debutez cât mai repede posibil la ASA, iar când o voi face voi da da totul pentru echipă”, ne-a declarat Rus, care s-a mai aflat în vizorul celor de la Chiajna, Olimpia Satu Mare, Delta Tulcea, CS Deva, SCM Pitești sau Șoimii Pîncota, după despărțirea de „alb-roșii”. Până să plece la Târgu Mureș, arădeanul a făcut câteva antrenamente cu divizionara a treia, Lunca Teuz Cermei.

Rus a marcat zece goluri în stagiunea trecută pentru „Bătrâna Doamnă” și assistul pentru Man, la prima reușită a arădenilor în noua stagiune de ligă secundă. A semnat pentru gruparea din Târgu Mureș până în vara anului 2018 și a făcut chiar în această dimineață un prim antrenament cu noii săi colegi. ASA nu a câștigat niciun punct în această stagiune și e penultima poziție a clasamentului, cu  -6 puncte, sancțiunea fiind aplicată de FRF pentru nereguli la dosarul de licențiere.

În această vară a mai plecat de la UTA în Liga 1 și Cătălin Hlistei, dar gruparea arădeană a mai păstrat procente din drepturile federale ale tânărului mijlocaș.

FOTO: UTA Media Design









10 comentarii

  1. eu nu inteleg, daca era asa de bun , cum drack a ajuns la viitoarea retrogradatà a Ligii I ? Ce fac unii pentru un pumn de bani mai mult…

    0
    0
    1. Tu de ce ii pupa-i pe martigan si pe gio stii tu unde :)) oare cat ai castigat din pupaturi? te freaca grija de altii dar nu te vezi pe tine !!!!

      0
      0
  2. Baftă!!! Minim 10 goluri in primA liga, si apoi revii acasa liber de contract ca asa tg mures nu are viata lunga!

    0
    0
  3. acasa??? sa mai vina acasa???sa stea acolo sau in alta parte!!! da ce suntem noi?? pelerina de vreme rea??? a plecat de la echipa noastra si gata. ii multumim si ii uram bafta dar nu as-i mai doruu sa-l vad inapoi. si conducerea ar fi bine sa nu mai faca gafe de genul acesta si sa primeasca ceva pentru jucatorii ce pleaca.

    0
    0
  4. Succes lui Rus ! .@dascalul :”eu nu inteleg, daca era asa de bun , cum drack a ajuns la viitoarea retrogradatà a Ligii I ? „. Pai unde sa mearga dupa inceperea campionatului ? El nu credea ca va pleca, dar cumva a fost nevoit, nefiind platit, timp indelungat. Desigur , la ASA nu este echipa cea mai buna, dar daca va juca va avea ocazia sa iasa in fata. Totusi, Rus trebuie sa stie ca liga I este peste Liga II, si ii va fi greu, doar daca din debut marcheaza si se face util. Nu-i va fi usor

    0
    0
    1. stiu cum a plecat ,dar erau si alte formatii interesate de el , sper sa faca o figura frumoasa ! Ramin totusi la parerea ca trebuia sa aleaga o echipà mai bunà (dar probabil l-a presat timpul)

      0
      0
  5. Multe ironii la adresa lui Rus, plecat (fortat sa plece,fiind neplatit) . Poate ca ASA TG Mures nu este cel mai bun loc, baiatul, in pripa, asta a gasit. oricum a ales prima liga, si e mai bine ca la ACS Poli ( de exemplu). UTA l-a lasat gratis sa plece, „mai gratis ” decit pe Hlistei, de la care, se zice, ca va avea procent ( la o eventuala vanzare). Si Rus este tanar, chiar a dat goluri importane sezonul trecut. O politica falimentara, la UTA, care isi risipeste gratis jucatorii,mai mult, cei ce raman nu sint platiti.

    0
    0
  6. LA Tg Mures sunt restante de 6-8 luni. Inca nu s-au incasat salariile pt luna ianuarie de anul acesta. Pacat pt Cipri . Cred ca a cazut la mijloc. Alti „prieteni” au facut scandal si el a fortat nota cu plecatul. Aici era titular in majoritatea meciurilor , era acasa, era iubit de tribune si isi primea banii 100% chiar daca cu oarecare intarzieri (am inteles ca acum mai este doar un salar restant ceea ce in fotbalul romanesc e ceva, nu e normal sa fie asa , dar asta e fotbalul nostru de rahat).

    Acolo nu cred ca ii va fi usor sa se impuna titular, e departe de casa in conditiile in care sotia am inteles ca va naste curand si are sanse foarte mari sa pateasca precum fotbalistii de la UTA acum 4-5 ani , sa joace pe gratis poate tot anul, ba sa mai si cheltuie bani pe drumuri si chirii. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca am inteles ca salariul primit „pe hartie” (ca nu se stie cat va lua totusi in conditiile in care sunt in insolventa/faliment) e la fel de mare cu cel primit la UTA.

    Treaba lui , dar cred si eu ca a gresit plecand de la UTA.

    Sper sa ma insel, sa joace titular si sa isi primeasca toti banii la timp insa.

    Bafta Cipri

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button