UTA Arad

Livetext: UTA – Dacia Unirea Brăila





Sâmbătă, începând cu ora 15.00 vă vom prezenta în format Livetext partida UTA-Dacia Unirea Brăila.

Linkul este AICI.

10 comentarii

  1. Trebuie sa ii batem neaparat pt. a fi aproape de podium. Succes maxim baieti !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  2. Pai da, este pe primul loc dar uite-te cu cine a jucat Chindia pana acuma,Berceni, Balotesti. Sa vedem cand o da de echipe gen Mioveni, Clinceni, UTA., Braila Calarasi, Brasov, Satu Mare etc., si atuncea mai vorbim.

    0
    0
  3. Muta-te in Arad Nelule ! Ce cauti pe aici ??? N-am mai vazut asa ceva ! Unul dintr-un oras sa tine cu o echipa din cealalta parte a tarii si sa mai fie si ironic ! Punctele se obtin cu orice echipa, nu stiai asta….Noi din Targoviste daca luam 3 puncte la Pancotarii aia sezonul trecut si nu faceam egal, acum eram in liga 1 . I-am batut pe cei din Medias in 2 meciuri consecutive si au promovat tot ei, ca n-a lipsit un punct !!!

    0
    0
    1. Da tu ce cauti asa nene ? Du-te frate in tigania ta si mai lasa-ne in pace cu fraze de genul ” daca si cu parca ” . Tot ofticati sunteti ? Nu ati coborat inca din corcodus ?

      0
      0
  4. uta joaca bine dar sa fim sinceri e un nivel foarte slab de liga 2, echipe foarte slabe, nici liga1 nu e ceva mai bun, daca jucam asa intram dp primu loc

    0
    0
  5. eu sunt aradean, dar traiesc in targoviste. dupa dumneata neaparat trebuie sa tin cu targovistea? intrebarea e – de ce targovistea nu a luat acel punct ? raspunsul e ca nu a putut, asa ca vina este a valorosilor jucatori .
    nelule – te salut si nu baga in seama rautatile.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button