SOIMII PÎNCOTA

Zece „șoimi” au plecat spre București cu autocarul, se mai încearcă deplasarea a unul-doi cu…trenul





După cum v-am relatat deja, Pavel Piroș a plătit baremul restant de la partid acu Sepsi Sfântu Gheorghe, iar meciul Juventus București – Șoimii Pîncota a fost programat de Federația Română de Fotbal.

Delegația „alb-negrilor” a plecat în jurul orei 11 către Capitală în zece jucători: Pașca, Covaci, Țugulescu, Dan, Morschil, Bogdan, Dihel, Ștrengar, Lung și Jurău. Farcaș și Ursoi au refuzat să facă deplasarea, dar conducerea clubului încercă să convingă măcar unul dintre ei să se urce deseară pe tren, la vagon de dormit, iar mâine să intre pe teren împotriva formației lui Dan Oprița.

Altă variantă nu ar fi, deși tot mâine la București ar trebui să ajungă câțiva dintre fotbaliștii străini, care, conform spuselor lui Pavel Piroș, vor face parte din lotul Pîncotei în liga secundă. E de la sine înțeles că ei nu pot fi legitmați în timp fără carte verde, iar pe teren nu pot intra fără viză medicală.

Prin urmare, rămâne de văzut dacă „șoimii” vor putea alinia 11 jucători mâine, la primul fluier al partidei cu Juventus.









15 comentarii

  1. Fac golaveraj astia pe spatele acestor baieti, nu stiu de ce mai mergeti cand va faceti de ras si luati 10 pe etapa, fiecare cu mandria lui.

    0
    0
  2. daca primesc 16 iar sunt si ei de vina ca accepta sa fie zdremte de sters pe jos..cand stii ca nu esti pregatit nu mergi sa rada lumea de tine..fara exagerare daca facem o echipa a blocului nostru cred ca-i batem si noi pe acesti copii care si la grupa lor de varsta vad ca pierd la scor si nu marca vreun gol! felicitari lui Farcas ca nu a acceptat sa fie bataia de joc a libidinosului de piros!

    0
    0
  3. Si parintii au partea lor de vina lasandu-i in asemenea ipostaze nefericite, doar pentru ai vedea cat mai repede sus! La fel s-a intamplat si acum trei ani si jumatate cand alt *&^% nu a lasat seniorii sa joace si a umilit juniorii, desi talentati, in intreceri inegale. Poate avea un efect negativ asupra copiilor.

    0
    0
  4. doar prostii citesc aici,va spun eu ca in liga a 2-a, nici uta -2 a lui pacurar nu ar face fata si ei ar pierde la scor poate nu 16-0 dar nici departe nu ar fi. si nu inteleg de ce sa nu mearga sa joace daca au ocazia sa joace in liga a2-a. citi dintre voi ati ajuns sa jucati la acest nivel?ma intreb care dintre voi ar refuza asa ocazie de a juca in liga a2-a chiar si cu riscul de a incasa 16 -20 de goluri.de aceeea uni joaca la acest nivel iar altii in jurul blocului, sa va fie rusine ca mereu critcati acest copii ,care fac niste sacrificii de care voi niciodata nu o sa fiti capabili.

    0
    0
  5. Bai „pincota” deja esti un frustrat jenant. Eu pun pariu ca esti vreun parinte ce are baiat la aceasta grupa de te ataci asa. Asta e adevarul,pancota face aradul de rusine prin astfel de meciuri. Sincer,cred ca nimeni nu ar vrea sa fie in locul lor. Vinovati sunteti voi parintii ca ii lasati sa fie bataia de joc a unor oameni de nimic….

    0
    0
    1. si daca totusi sacrifiul acestor copii va insemna ca Aradul sa aiba in continuare 2 echipe in liga 2 atunci o sa-i facem eroi? sa vedem si partea plina a paharului, daca Piros reuseste sa tina echipa in competitie si isi va face echipa nu s-a meritat sa piarda 3 meciuri pe teren, nu la masa verde sau mai stiu eu cum? e vorba despre un loc in liga 2 la care alte cluburi viseaza ani si ani de zile, poate si zeci de ani … daca Piros reuseste sunt curios citi ii vor aprecia meritele si sacrificiul personal pe care il face el acum …

      0
      0
      1. bravo Lucian !!!bine punctat ,dar din pacate aici comenteaza majoritatea dusmanilor lui Piros si nu stiu cum sa-l atace.

        0
        0
  6. domnule Nicolae ,de ce crezi ca sunt frustrat,nu eu critic mereu copiii,nu eu sterg mesaje ce nu convin unora nu eu incep cu jigniri, nu eu ma adresez cu,, bai” nu eu fac Aradul de rusine, pentru ca eu nu fac misto de copiii Aradului, ca unii dintre voi nu eu blochez like-urile negative in plus pun pariu ca dumeata esti un parinte al carui copil nu a prins lotul de la Pincota .vinovati sunteti voi cei care nu faceti nimic doar criticati ceea ce fac alti. daca aveti ceva cu Piros mergeti si spuneti-i in fata nu fiti las si loviti prin copii ceea ce nu aveti curaj sa faceti fata in fata. rusinica domnule Nicolae rusinicaaa

    0
    0
    1. like-urile sunt ABSOLUT REALE, nu se pot modifica de catre nimeni, sunt reale 100%, fiti siguri de asta
      de sters nu stergem decit jignirile grave sau le editam

      0
      0
  7. de ce sa faca copiii de rusine Aradul?, ca doar e echipa lui Piros ,el o finanteaza , Aradul nu da un leu . cred ca Aradul se face singur de rusine in cazul asta si bineinteles ca si Pincota .

    0
    0
  8. Lucian vad ca tu tii cu ursu…atunci raspunde te rog, tu ai fi deacord ca odrasla ta sa fie plimbat pana la bucuresti ca sa fie umilit acolo? Nici o sansa sa continue piros fiindca ca si secund divizionara ai nevoie de un buget minim de 300 de mii de euro..minim! Ai vazut ca doar arbitrii acasa te costa 72 milioane!! Unde mai pui contractele, utilitatile, deplasarile, taxele la frf, impozitele la stat..care privat cum zici tu da banii astia? Piros? Asta e mai rupt in coate ca Martian!

    0
    0
    1. ciudati oamenii astia ,daca cumva spune cineva adevarul ,asta nu inseamna ca tine cu ursul,adevarul trebuie sa fie unul pentru toti

      0
      0
    2. si daca din etapa a patra vin fotbalisti si citiva din acesti copii vor juca in continuare ca juniori, oare s-a meritat sa se sacrifice? si daca dupa ceva timp isi vor primi restantele fostii fotbalisti, oare se merita sacrificiul? si daca ramanem cu 2 echipe in Liga 2 se merita sacrificiul? si daca acest club privat reuseste sa duca cu bine competitia si sa ramana in liga 2 atunci toti cei care acum injurati si acuzati, ce veti face? hai sa fim mai rezervati si sa speram, pentru binele tuturor, sa reuseasca Piros sa faca treaba cu bani privati, din ce tara or veni, ce conteaza, in conditiile in care vedeti si voi cite firme sponsorizeaza fotbalul si cu ce sume in orasul si judetul Arad …

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button