UTA Arad

Todea: „Brăilenii sunt puternici acasă, marchează mult, dar terenul ne este aliat la Arad”





UTA se află în fața celui de-al treilea „val” al stagiunii în liga secundă. Sâmbătă, la ora 15 (în direct la Digi Sport1), arădenii o găzduiesc pe Dacia Unirea Brăila, una dintre cele trei formații cu punctaj maxim după două runde și cel mai bun golaveraj din campionat.

Tocmai de aceea, dar și pentru că formația de pe Dunăre a ratat la mustață prezența la barajul pentru promovare în locul Călărașiului, Cristian Todea afirmă cu toată convingerea: „Întâlnim cea mai bună echipă din cele trei întâlnite până acum. Sunt pe primul loc, însă, sperăm noi, doar până sâmbătă.  Brăila formează o echipă omogenă, pe care am urmărit-o în câteva imagini, dar sperăm să ne mai sosească şi altele, până la ora meciului de sâmbătă. Marchează mult, sunt puternici pe teren propriu, însă în deplasare întâmpină probleme. Şi noi suntem omogeni, iar terenul propriu ne este un adevărat aliat. Ne dorim să legăm victoriile, suntem pe un trend ascendent şi vrem să rămânem tot aşa”.

„Alb-roșii” nu-i vor avea la dispoziție pe Mara și Adi Petre, ambii suspendați, dar și pe Polgar (accidentat). Amir Jorza s-a lovit la gleznă, dar antrenorii arădeni încearcă să-l recupereze până sâmbătă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button