SOIMII PÎNCOTA

Pîncota-baby se prezintă și la meciul cu Juventus! Piroș a plătit baremul și face lot până săptămâna viitoare





Comisia de Competiții din cadrul Federației Române de Fotbal va lua act de plata baremului restant de la partida cu Sepsi Sfântu Gheorghe și va programa confruntarea dintre Juventus București și Șoimii Pîncota pentru mâine, la ora 11, în cadrul etapei a ligii secunde. Pavel Piroș susține că împotriva formației lui Daniel Oprița vor juca tot tinerii care au încasat 23 de goluri în două meciuri fără a înscrie vreunul, dar de runda viitoare schimbă placa.

În urma întâlnirii de ieri cu un om de afaceri străin, președintele „alb-negrilor” spune că echipa se va pune în curând pe picioare. „Mai sâmbătă jucăm cu juniorii. Deja au venit patru jucători străini la Arad, iar mai așteptăm cinci, dar și un antrenor. Avem și o listă de 6 jucători români, probabil mai căutăm și alții, cert este că până la etapa din weekendul următor vom arăta altfel”, spune Piroș.

micsa

În stafful de conducere ar putea apărea și o mai veche cunoștință a fotbalului arădean. Este vorba despre Dorin Micșa, director sportiv și apoi administrator special la FC UTA SA patronată de Adrian Marțian.  „A participat și el la discuțiile de ieri, rămâne de văzut ce funcție va avea, dacă va avea, în club”, a confirmat Piroș.

Deocamdată, Piroș nu dorește să rostească nume de investitori, antrenori sau jucători și asta pentru că a avut o înțelegere cu partenerii săi, dar spune că „misterul” va fi dezvăluit cel târziu la începutul săptămânii viitoare. Până atunci, din informațiile noastre, se pare că la mijloc s-ar afla banii unor oameni de afaceri italieni, iar viitorul tehnician va fi de naționalitate sârbă.

 

4 comentarii

  1. Sper ca parintii copiiilor sa nu-si lase odraslele pe post de cobai de laborator..juventus e echipa de primele locuri, le vor da 20

    0
    0
  2. Groaza imi este ,cu investitori italieni si antrenor sirb,o sa auzim de Pincota ca si de Gloria Buzau,la pariuri . . . .

    0
    0
  3. distruge niste copii care vor fi cu moralul la pamant!!!! halal patron ,,piros asta”’nu are bani nici in D sa tina o echipa!!!!!….burleanu cel mai devina pt situatia din liga B…. pincota ,resita ..simple figurante in liga a 2-a …oricum nu termina campionatul minim 4 echipe!!!!!,,,,PARINTI nu va mai lasa-ti copii sa fie badjocura lui de piros”””’!!!!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button