UTA AradzTOP ARTICOLE

 UTA atacă Brăila fără Jorza. Joacă Tănase alături de Chindriș?





Mâine, cu începere de la ora 15, în direct pe Digi Sport 1, gruparea arădeană dă piept cu liderul ligii secunde. Sigur, UTA are de partea sa istoricul de un an fără înfrângeri în campionat pe teren propriu (de la înfrângerea cu Gaz Metan Mediaș din ediția precedentă) și trebuie să recupereze și punctele pierdute în prima rundă la Arad cu Râmnicu Vâlcea.

De partea cealaltă Dunărea Brăila vine în orașul nostru pe cai mari după ce a trecut în runda inaugurală, tot în deplasare, de Dunărea Călărași și în fața propriilor suporteri de Unirea Tărlungeni cu 2 – 0. „„Început perfect de campionat pentru noi, cu două victorii care ne-au asigurat locul întâi în clasament şi bineînţeles un moral foarte bun în perspectiva următoarelor jocuri . Acum vom lua contact cu fotbalul din vestul ţării. Vom juca cu UTA Bătrâna Doamnă, a doua formaţie din acest eşalon care a susţinut meciuri de baraj pentru promovarea în primul eşalon. Pe prima am bătut-o, acum o vom întâlni pe cea de a doua. Cu siguranţă va fi un meci frumos, La Arad vin foarte mulţi suporteri şi vom avea parte, cu siguranţă, de o atmosferă incendiară. Toată lumea spune că echipele din vest sunt mai bune, ştiu şi eu acest lucru, să vedem acum care va fi diferenţa. Vom juca cu o echipă bună şi sper să ne ridicăm la nivelul ei în partida de sâmbătă “, declara înaintea partidei Alin Pânzaru, antrenorul celor de la Dunărea Brăila pentru obiectivbr.ro . Oaspeții UTA-ei de mâine au ajuns la Arad în jurul prânzului astăzi și nu se vor putea baza pe Marius Dima și Laurențiu Ivan, primul accidentat iar al doilea suspendat.

De partea cealaltă Roli Nagy are o singură mare necunoscută înaintea partidei de mâine. Dacă nou veniți Andor și David par a fi puncte fixe în primul unsprezece ca urmare a evoluțiilor bune de la Suceava, semnul de întrebare rămâne la mijlocul terenului. De acolo va lipsi Amir Jorza care nu a putut fi  recuperat după lovitura la gleznă. Tânărul mijlocaș părea să fie titular ca urmare a prestațiilor bune din amicale și Suceva, dar acum va rămâne pe tușă. Cel mai probabil Nagy va miza pe Ionuț Tănase ca și partener al lui Marius Chindriș în centrul liniei mediene, refăcând cuplul din sezonul precedent.

În altă ordine de idei, biletele pentru partida de mâine au fost puse în vânzare începând de astăzi la standul clubului aflat în Piața Avram Iancu.Tichetele vor putea fi achiziționate tot de acolo și sâmbătă dimineața de la ora 10. Cu o oră mai devreme de ora de start a partidei cu Brăila vor putea fi cumpărate abonamente pentru acest sezon, până la această oră fiind vândute aproximativ 200 de tichete care asigură intrarea la toate partidele acestui campionat. Disputa va începe mâine de la ora 15 și va fi transmisă în direct de DigiSport 1.

Echipe probabile:

UTA: Miron – David, Manea, Gligor, Burlă – Strătilă, Chindriș, Tănase, Andor – Man, Curtuiuș.

Dacia: Olaru – Niţă, L. Ivan, Ghiocel, Stănciulescu  – C. Roşu, D. Oprea, Petean, C. Neagu – Puşcaşu, Al. Muscă.

Arbitri: Rareș Vidican (Oradea) – Marius Badea (Râmnicu Vâlcea), Alexandru Mihăilă (Râmnicu Vâlcea). Rezervă: Paul Unimatan (Zalău).

Observatori: Iulian Spătaru (Timișoara), Florin Mierea (Timișoara)

4 comentarii

  1. Ce Braila ma !!! O sa plecati cu coada intre picioare de la Arad. UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button