Fotbal judeteanzTOP ARTICOLE

Remiză în familie: CS Ineu – CS Dorobanți 2 – 2





Cele două grupări care au multelucruri în comun s-au întâlnit sâmbătă de dimineață pe stadionul Central din Țara Zărandului. Pornind de la finanțatorul Roli Szabo, continuând cu Academia Broșovszky și trecutului lui Marius Ciubăncan la CS Ineu, era evident că cele două formații se cunosc destul de bine. Cu toate acestea, a rezultat o partidă bună, cu ocazii de cele două părți care au nimerit și bara în trei rânduri. Darius Don a deschis scorul în minutul șase pentru ca Botaș Călin să reușească egalarea cinci minute mai târziu. În actul secund Spătaru de la gazde și Lăsculescu și Georgiu de la oaspeți au nimerit barele porților , pentru ca Darius Don să reușească dubla în minutul 68. Totuși, partida nu s-a încheiat cu victoria oaspeților care au pățit același lucru pe care l-au reușit ei în runda precedentă, și anume au scos mingea din poartă cu câteva minute înainte de final. Dacian Zdrențan a punctat în minutul 89 după ce a nimerit prima dată bara dar mingea i-a revenit și a împins-o în plasă. Astfel, disputa s-a terminat la egalitate, realizându-se astfel primul punct în acest sezon pentru gazde și a doua remiză consecutivă cu același scor pentru oaspeți.

„Puteam chiar să câștigăm acest meci pentru că la ultima fază Georgiu putea să puncteze pentru 3 – 2 dar scăpat singur cu portarul nu a reușit să marcheze. Sigur, era puțin nedrept să obținem cele trei puncte dar ne-am fi bucurat foarte mult având în vedere că avem un program greu în continuare și ne-ar fi dat un moral și mai bun să avem patru puncte în loc de două. Am dat peste o echipă tânără cu un joc de pase foarte bun, au pus mingea jos, au avut și ei situații bune. A fost însă un meci bun cu un rezultat echitabil. Avem două puncte, venim din liga a cincea și am păstrat în mare cam același nucleu de jucători, fără transferuri. Sunt mulțumit parțial, am fost mai mulțumit după meciul cu Zăbranil, acum am primit golul doi și cu o doză mare de noroc pentru ei, am avut ocazii mari, oricum un lucru e cert că de la Ineu nu se vor lua multe puncte. Suntem totuși în liga a patra, întâlnim multe echipe bune și trebuie să marchezi din ocaziile pe care ți le creezi“, ne-a declarat Marius Ciubăncan.

CS Ineu – CS Dorobanți 2 – 2

Au marcat: Botaș – min. 10, Zdrențan – min. 89 (foto) / D. Don – min. 6, min. 68

CS Ineu: Pușcaș – Popovici, Iaroș, Jilavu, Hulbăr, Rădac (Spătaru), Voștinar, Botaș, Zdrențan, V. Mașniță, Gavrilă (G.Mașniță, Dragoș)

Dorobanți: Szabo – Lăsculescu, D. Don (Țîru), Lăsculescu, Vaștag, Ciubăncan, Nadiu (Szellelki), Ando, Pistrui, Georgiu, Poșta (Szoke)

Arbitri: Radu Bîtea – Sebastian Pantea, Remus Naghi

Observatori: Ioif Manușov, Vasile Rad









2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button