Fotbal judeteanzTOP ARTICOLE

Se adâncesc problemele la Ineu: „Tot ascundem gunoiul sub preș și ne facem de râs“





CS Ineu a trecut în această vară de la liga a treia la liga a patra datorită situației financiare și a perspectivelor deloc fericite. Trecerea nu avea însă să fie fără urmări, pregătirea de vară s-a făcut destul de târziu, iar debutul sezonului consemnează două înfrânger, la Felnac și în Cupă cu Becicherecul Mic, iar sâmbătă de dimineață o remiză pe teren propriu cu CS Dorobanți.

„A fost un meci pe care l-am dominat cap coadă, dar am avut multe indecizii pe faza defensivă și ofensivă, iar acest lucru ne-a costat la rezultatul final. La golul lor 2 i-am pasat noi atacantului advers la 16 metri și a marcat. Din păcate, chiar dacă am dominat, s-a terminat 2 – 2, nu avem ce să schimbăm acum“, a declarat vizavi de joc Cristi Sculici, antrenorul Ineului.

Acesta însă a răbufnit după toate problemele de la club: „Nu am cum să fiu mulțumit nici de acest joc dar nici de tot ceea ce se întâmplă la club. Tot ascundem gunoiul sub preș și noi cei care intrăm pe iarbă ne facem de râs. Rezultatele obținute pe teren sunt rezultatul a ce se întâmplă la club. Avem aceste probleme de luni de zile, iar ce arătăm pe iarbă e reflecția a ceea ce e în club. Am jucat cât de cât bine astăzi, dar impresia artistică nu contează la final. Atâta timp cât nu se vor oganiza lucrurile și nu se vor rezolva probleme va fi tot la fel. Nu mai avem nici plăcerea de a juca. Am pierdut toată pregătirea de vară, nu am făcut cantonament, avem și handicapul psihic a trecerii de la liga a treia la a patra. Ne-am prezentat în prima etapă fără antrenamente efectuate, după aceea cu antrenamente parțiale la meciul de Cupă, iar rezultatele s-au văzut. După meciul din Cupă unii dintre jucători au vrut să plece, doar vineri ne-am pregătit în formulă completă. Avem și tinerețea ca și factor, dar nu au nicio vină acești copii pentru tot ceea ce se întâmplă. Până la urmă, nu are rost să ne mințim, toate acestea adunate dau rezultatele care se văr pe teren. Tot nu ne ascundem și nu se întâmplă nimic bun“.

Cristian Sculici a continuat discursul dur, amintând și de faptul că unii dintre fani și-au apostrofat favoriții fără să cunoască cu adevărat cum stau lucrurile la club:  „Eu am răbdare să se schimbe lucrurile de un an de zile, nu mai e vorba nici de răbdare deja. Unii dintre jucători, însă, nu mai au răbdare, dar nu sunt genul de antrenor care să îmi cert jucătorii în presă. Am avut probleme cu jucătorii chiar și în timpul partidei cu Dorobanți, iar în aceste condiții e foarte posibil ca unii să renunțe la a mai juca. Nimănui nu îi convine să fie umilit și asta nu se întâmplă din cauza noastră. Au și jucătorii dreptatea lor, nu sunt ei de vină, eu sunt principalul vinovat pentru că am acceptat multe compromisuri și acum se întâmplă ce se întâmplă la club. Nu avem cum să arătăm altceva deocamdată în teren având în vedere că nu s-a făcut pregătirea. Trebuie timp și soluții, dar, din păcate, soluțiile nu prea mai sunt și e foarte posibil ca după acest meci să mai dispară din jucători. Nu am discutat cu nimeni din conducere după acest meci pentru că nu fac analize după joc la nervi dar lucrururile nu sunt cum ar trebuie să fie. Eu pot să fiu primul condamnat de toți, pot să fie jucătorii, dar ideea e că trebuie să se rezolve lucrurile cumva. Partea de pregătire e compromisă total și e normal că vin astfel de sincope. Psihic suntem la pământ, e greu, sunt lucruri care nu se văd din exterior. La meciul de Cupă am fost înjurați din tribune, dar cei care au făcut-o nu știu cu ce ne confruntăm noi zi de zi. Nu dau vina pe nimeni, nu e conducerea sau jucătorii de vină, cu toții avem partea noastră. Important e să ne adunăm și să ne facem fiecare partea noastră iar așa se pot rezolva problemele. Dacă nu, va rămâne în continuare o mare păcăleală. E adevărat, înjurăturile au fost cazuri izolate, dar oricum noi suntem veniți aici de unde suntem veniți, nu suntem cu familiile aproape dar vrem să facem treabă bună și nu suntem doar noi singurii vinovați“.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button