Fotbal judeteanzTOP ARTICOLE

Cristi Man: „Așa e frumos la fotbal, să câștigi în ultimul minut. Vrem să aducem cât mai mulți oameni la stadion“





CS Glogovăț pare o formație care cu greu va ceda puncte pe propriul teren. Așezați bine de Cristi Man, jucătorii din Vladimirescu au fost vioara întâi în disputa cu Unirea Sântana. Poate asta se datorează și explicației pe care fotbaliștii de la Glogovăț au dat-o la finalul partidei: „Ăsta a fost un meci care s-a jucat în primul rând cu inima, cu suflet!“.

Pe aceleași coordonate a fost și Cristi Man: „Așa e frumos la fotbal, să câștigi în ultimul minut, dar e și urât să pierzi așa. Mă gândesc acum și la colegul meu Dinu Donca, știu că nu e ușor, dar în alte partide a fost el în postura de învingător la ultima fază. Am întâlnit o echipă pe care – cred eu – am prins-o într-un moment mai greual ei, cu siguranță această formație va avea altă prestație și alt joc după trecerea etapelor. Mă bucur pentru victorie, am fost echipa care a muncit foarte mult, care a avut ocazii mari mai ales în prima parte“.

Totuși, după eliminarea lui Adrian Drida din minutul 40 gazdele au părut că au cedat inițiativa în joc. Sântana a legat pasele mai bine și s-a apropiat periculos de poarta adversă, fără însă a avea ocazii foarte mari. „Ne-am automulțumit după eliminare, am crezut că suntem câștigători doar pentru că avem om în plus. Noi am căzut în primul rând fizic în acele momente, nu am putut duce același ritm mereu. Dar pentru că am muncit mult am reușit să câștigăm, suntem la început de drum și încă avem și noi minusurile noastre, mă refer în primul rând la pregătirea fizică. Nu am avut tot lotul la dispoziție în pregătiri și din această cauză încă suferim puțin. Dar încercăm să ne ridicăm la nivelul echipelor care sunt acolo sus din punct de vedere sportive, financiar nu avem cum să ne batem cu ei. Încercăm însă să compensăm prin jocuri bune făcute acasă, să reușim să aducem oamenii la stadion. Avem și probleme de omogenitate, avem jucători noi care au venit și care sunt buni, sunt mulțumit de evoluția băieților mei“, a concluzionat Cristi Man.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button