Gloria LT Cermei

Suslak a îndulcit debutul: Gloria Lunca Teuz Cermei – Mama Mia Becicherecu Mic 2-1





Cermeiul s-a pregătit de sărbătoare și a găzduit prima partidă de Liga 3-a din istoria comunei. Terenul mărit și gazonat cosmetizat pe benzi și la cele două părți au contribuit la calitatea spectacolului. Oaspeții au venit cu o echipă tânără, mult diferită față de cea aliniată campionatul trecut și și-au dorit un rezultat pozitiv. Gazdele, susținute și de câteva sute de spectatori doreau cu ardoare o primă victorie de moral.

După minutele de  tatonare, la un atac pe dreapta al oaspeților, o centrare trimisă în careu l-a lovit în mână pe Suslak, iar arbitrul a arătat punctul cu var, de unde Zoran Radu nu a ratat pentru 0-1. Jocul a devenit mai animat, ambele echipe au încercat să ducă mingea spre poarta adversă, dar nu au produs ocazii clare. Asta până în minutul 43, când juniorul Petrache a primit o minge pe dreapta, a centrat cu efect în spatele liniei de fundași, unde a apărut Nistor și a pus latul cu fermitate pentru 1-1, scorul pauzei.

Repriza a doua a respectat, în mare, scenariul din primele 45 de minute. S-a luptat mult pentru fiecare balon, oaspeților, mulțumiți și cu un egal, covenindu-le de minue jocul de uzură. Se părea că meciul curge spre o remiză, când un alt fotbalist de la UTA a urcat spectatorii pe garduri. Cu 6 minute minute înainte de final, „centralul” Szekely a acordat o lovitură liberă de la 20 metri lateral dreapta, de unde Suslak a trimis balonul în vinclul porții apărate de Ciui. Scorul a rămas 2-1 și astfel cermeianii încep Liga a treia cu dreptul.

Formații: 

Gloria Cermei: Rusu – Petrache, Calvin, Cotoc, Suslak – Coșa, Nistor (Gurban), Varga, Aldan – Diarra (Purece) – Bulza (Sălăjan). Antrenor: Mircea Aslău.

Becicherecu Mic: Ciui – Pricop (Ciobanu), Sturz, Rebenciuc, Zurbagiu, Dragu (Strango), Aquino Jairo (Ponce Heriberto Junior), Stancu, Matiș, Zoran Radu, Filip. Antrenor: Cosmin Stan.

Arbitri: Zoltan Szekely (Baia Mare) – Ciprian Fiter (Sânmartin), Sergiu Albu (Oradea). Observatori FRF: Dionisie Matei (Sălaj), Cătălin Pașcanu (Cugir)

Etapa următoare, Cermeiul merge la Gâlda de Jos, în județul Alba, o deplasare incomodă după ce „albanezii” au câștigat la Deva în această etapă.









4 comentarii

  1. Rezultat mare ptr.echipa din Cermei la debutul pe scena treia,a fost doar inceputul si sa speram ca nu doar un foc de paie,mai ales ca urmeaza o deplasare grea si imprevizibila la o echipa care a produs surpriza etapei fara sa ma tin cont de faptul ca si victoria Sebisului la scor de neprezentare in Ciarda Rosie sau victoria ACS-ului la Siria nu pot fi incadrate la rezultate normale! Intr-o fraza pot spune ca si in acest an calitatea va lipsi si nivelul ramane scazut deoarece interesul si mai ales organizarea acestui sistem cu echipe asa-zis invitate lasa de dorit! Speranta moare ultima si patimasii iubitori a fotbalului vor fi in tribune!

    0
    0
    1. rolul echipelor satelit este sa ofere sansa juniorilor U21 sa joace intrun campionat organizat de seniori pentru a putea creste mai repede si a oferi solutii pentru echipa mare a clubului si pentru nationalele de juniori de pina la 21 de ani …
      deci nu scorul si locul in clasament al acestor echipe este scopul, ci cresterea in valoare a juniorilor
      au 3 jucatori U19 si 5 jucatori U21 tot timpul pe teren … in seria aradenelor sunt UTA II, Poli II si Unirea Alba Iulia …
      p.s ai sunat sa-ti feliciti prietenul dupa victoria mare sau astepti sa piarda la Galda ca sa poti sa-l ataci ?

      0
      0
  2. L-am felicitat aici pe forum insa el chiar m-a sunat si m-a amenintat in stil sovietici!Eu insa nu pun la suflet si voi comenta cu decenta si responsabilitate tot ceea ce se petrece in sportul aradean si nu numai,fac acest lucru de ani de zile si nu am primit amenintari de la nimeni pana acum! Unii mai pacalesc fotbaluL si mai joaca la doua capete ,se stiu ei intre ei si mai devreme sau mai tarziu ve-ti vedea ca am dreptate! In rest numai de bine ,abia astept sa ma intorc pe meleagurile natale si sa urmaresc pe viu echipe din spatiu aradean! HAIDE UTA,CAMPIOANA PROVINCIEI! P.S. Despre victoria mare d-l STAN spune altceva ?! Oricum urez bafta Cermeiului in toate meciurile de-acum inainte in toate competitiile! Cu bine.

    0
    0
  3. Nu inteleg nici eu ce rol are d-l Tarcea la Cermei ,de ce era nevoie de serviciile sal cand sunt atatia in jurul echipei si- a mareleui presedinte! Aproape ca ii dau dreptate d-l Stan ,fostii arbitrii nu ar trebuie sa faca parte din staful echipelor ptr.ca pot influienta ceilalti vosti colegi si stiti cum este una spala pe alta! Mult succes la Galda,cu bine.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button