Fotbal judetean

Victorie asigurată în prima jumătate de oră: Cetate Săvîrșin – Victoria Zăbrani 1-3





După doar un punct în primele runde trupa lui Leontin Pința a gustat și din dulcea cupă a victoriei. A fost nevoie de runda a treia a campionatului și o deplasare la Săvârșin pentru ca Zăbraniul să puncteze și în rândul victoriilor din acest sezon. Cu atât mai mult cu cât oaspeții au dominat partida din orașul Castelului Regal, golurile victoriei fiind marcate în primele 30 de minute ale confruntării de Zele (13), Crișan (19) și Iorgovan (30).

În minutul 53, partida se putea relansa odată cu penalty-ul transformat de Neamț, fază la care Avram a fost eliminat de pe teren. Dar, finalul a aparținut din nou oaspeților, iar Rancov (în două rânduri) și Crișan puteau majora scorul de pe tabelă, dar au ratat din poziții de singur cu portarul.

„Este victoria echipei, una muncită care însă trebuie să își găsească continuitatea etapa viitoare, când întâlnim Socodorul. Sincer, la acest meci s-a pus doar problema scorului, nu și a câștigătoarei. Am avut ocazii, am dominat, a fost un meci în care echipa a muncit. Sper să o ținem tot așa, chiar dacă Socodorul va veni după o victorie în fața celor de la UTA III. Practic, la fel a fost și Săvârșinul, dar poate i-am prins obosiți după acel meci. Noi trebuie să fim modești în continuare și să muncim la fel. Am schimbat puțin echipa, am făcut unele modificări pe posturi, dar sincer, antrenorul poate striga mult pe margine, însă jucătorii sunt cei care obțin punctele. Iar la acest meci victoria este pur a echipei, trebuie felicitați băieții“, ne-a declarat Leo Pința.

Formații:

Săvârșin: Irimia – Nicola (I. Drăgan), A. Drăgan, Căliman, Cotuna, Ursulescu (Dumitrescu), Pavel, Marc, Neamț, Oprea, Benescu (Băzăvan)

Zăbrani: Brutyo – Rogojinaru, Avram, Toc, Topai, Zele (Rancov), Cati, Crișan, Stancu (Dragomir), Hodan (Achim), Iorgovan (Olariu)

Arbitri: Cristian Trif – Mihai Stanciu, Paul Ardelean

Observatori: Gabor Biro, Iosif Lovas

 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button