SOIMII PÎNCOTA

Întăriri braziliene pentru Pîncota înainte de meciul cu UTA? Mâine sunt așteptați și antrenorii italieni





Etapa a 7-a a Ligii a II-a programează derby-ul județului nostru la fotbal, cu toate că Șoimii Pîncota are tot mai puține lucruri în comun cu Aradul. Patronii vor fi italieni, antrenorii, la fel, au sosit deja destui fotbaliști din alte orașe și de peste hotare, iar rezultatele (6 înfrângeri consecutive și un golaveraj de 1-56) nu fac nici ele cinste.

Dar, până una alta, „alb-negrii” în frunte cu Dumitru Mitu vor ajunge pe terenul „Motorul” pentru a-și juca șansa. La felul cum a arătat jocul lor sâmbătă, contra Tărlungeniului, se pune doar problema diferenței de scor la care se vor impune utiștii, însă până sâmbătă se mai pot schimba niște lucruri. „Am pregătit contractele a patru fotbaliști străini, între care și unul-doi brazilieni, dar și atacantul de la Brescia care săptămâna trecută nu a putut intra în țară. Totodată, mâine îi așteptăm pe cei doi antrenori, Giancarlo Oddi și Fausto Salfa, care mâine seară ar trebui să conducă primul antrenament. Sperăm să fim cât mai pregătiți de meciul cu UTA”, a spus Dorin Micșa, directorul executiv al „alb-negrilor”.

Într-adevăr, vârful senegalez de 20 de ani, Baba Ndaw Seck (ex. Brescia), este primul ajuns la Pîncota și are mari șanse să fie legitimat până sâmbătă.

7 comentarii

  1. Sunt asteptati Neymar si David Luiz.. Au fost convinsi cand au vazut mega proiectul ce a luat nastere. Au citit pe google si au semnat pe skype.

    0
    0
  2. Maxim un 2-0,ca-s de ai nostrii si pancotanii cam bateau pe brasoveni…..!Nu e bine sa te razbuni pe Pancota pentru gafele de la Brasov ,caci in campionatul viitor poate,poate…..e frate vitreg!

    0
    0
    1. Corect , un 2-0 ar fi bun , avand in vedere ca va veni si returul , iar daca printr-o minune pancotanii isi vor reveni ar fi bine sa avem o sora mica in serie care sa poata sa incurce

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button