Gloria LT Cermei

„Alb-roșu” v.s. „alb-violet” pentru prestanță și o posibilă poziție de lider: „E un prim derby pentru Cermei!”  





Sorții au vrut ca două dintre cele trei echipe ce au strâns maxim de puncte după două meciuri în seria a 4-a a Ligii a III-a să se înfrunte în runda cu numărul trei. Este un „duel” cu destule conotații. Echipele reprezintă Aradul și Timișul fotbalistic, gazdele vor îmbrăca „alb-roșu”, oaspeții, „alb-violet” și mai e și miza punctelor, respectiv dorința arzătoare de a continua parcursul fără greșeală.

Însuși antrenorul Cermeiului e de acord cu acest lucru, atribuindu-i și titulatura de derby. „La prima vedere e doar despre un meci între două echipe bune, în formă, ce au strâns 6 puncte din tot atâtea posibile după primele etape, dar e puțin mai mult decât atât. Îmbrăcăm tricourile pe care le îmbrăcăm, sunt culorile tradiționale ale duelurilor dintre cele două județe, e puțină încărcătură și din această perspectivă. În plus, cred că jucătorii ambelor echipe își doresc să-și demonstreze valoarea și să prelungească seria de victorii. Moralul este bun în ambele tabere, cred că va conta mult factorul pragmatism și concentrare. E un prim derby pentru Cermei în Liga a 3-a, pentru fanii noștri din zonă și nu numai pe care-i așteptăm sâmbătă alături de noi”, a menționat Mircea Aslău.

Antrenorul formației de pe Teuz și-a făcut lecțiile pentru „duelul” din weekend. „Am obținut destule informații despre ei și ne vom lua măsuri. Știm că formează o echipă, o generație foarte talentată și omogenă, dar avem cu ce să-i contracarăm. Dispunem și noi de fotbaliști care nu mai au nevoie de prezentare, iar tinerii noștri demonstrează meci după meci că sunt esențiali în angrenajul echipei. Va fi un duel echilibrat, pe care – însă – sunt convins că-l putem câștiga”, a adăugat „Zimbrul”.

Poliștii joacă duminică seara cu Steaua, așa că Ionuț Popa trebuie să-și facă bine calculele. „Vasi și Pădurariu acuză ceva probleme, nu știu dacă pot juca. În rest, mai rămâne să mă gândesc dacă trimit vreun senior – doi. Adică, un portar sigur și să mai văd, poate Drăghici. Totdată, aș vrea să-l aruncăm pe tânărul Sintean în luptele Ligii a 3-a, un atacant de 16 ani care mie îmi place mult”, ne-a mărturisit „Mister”, care are invitație ca spectator și la meciul UTA II – Sebiș. Accidentat în urmă cu două săptămâni la Șiria, Sorescu va absenta cu siguranță împotriva Cermeiului.

Formații probabile: 

Cermei: F. Rusu – Petrache, Calvin, Cotoc, Suslak – Coșa, Nistor, N. Varga, Aldan – Diarra – D. Bulza.

Poli II: Curileac – Hăruț, Cochințu, Fridrich, Neagu – Vasi, Oprea, Bîrnoi, Podină – Drăghici, Velcotă.

Arbitri: Teodora Albon – Alin Mureșan, Anghel Todea (toți din Cluj).

Observatori FRF: Cornel Pantea (Oradea), Călin Orbonaș (Ilia – Hunedoara)

 









3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button