UTA Arad

Nagy își face „mea culpa”: „M-am lăsat pradă instinctului la Brașov, nu sunt eu acel om și antrenor”





Chiar dacă au trecut 6 zile de la înfrângerea cu cântec de sub Tâmpa, utiștii uită greu cele întâmplate. Cel puțin Roland Nagy încă are regrete, iar acestea sunt legate de reacțiile sale din ultimele minute ale disputei, mai precis după penalty-ul acordat cu foarte mare ușurință, ca să nu spunem cu „dedicație” de „centralul” Ilyeș.

Astăzi, cu ocazia conferinței de presă prilejuită de apropierea derby-ului județean cu Șoimii Pîncota, antrenorul principal al „alb-roșiilor” și-a făcut „mea culpa”. „Am suferit o înfrângere pe care nu credeam posibilă la scorul de 2-1 pentru noi și maniera în care s-a conturat apoi. Totuși, nu vreau să găsesc motive în alte părți. Am avut niște reacții pe care mi le imput. Am făcut o analiză și acum îmi fac autocritica. Au fost secunde de la momentul în care s-a dictat penalty și până la golul lor al treilea pe care nu am știut să le gestionez. Pur și simplu nu am fost nici omul şi nici antrenorul care sunt în acele momente. M-am lăsat dus de val, nu m-am putut controla, m-am lăsat pradă instinctului, dar era imposibil să fie altfel deoarece toate au venit ca un val peste mine. Am avut gânduri cutremurătoare când îi vedeam pe Romică Paşcu şi Paul Enache, ştiu cum e la Braşov, am evoluat acolo. Îmi reproşez şi acum că nu am gestionat mai bine acele momente și toată repriza secundă, mai ales că de maniera de arbitraj ne-am dat seama încă din prima repriză și i-am atenționat și pe jucători la pauză asupra acestui aspect.Trebuia dat gol când aveam 2-1, dar acum e tardiv”, a punctat Roland Nagy. 

Tot la finalul celor 90 de minute ale partidei de la Brașov, tehnicianul utist a fost la un pas să intre într-o dispută verbală cu un jurnalist local, dar s-a abținut în cele din urmă. „A vrut să mă ducă într-o anumită direcție, am zis câte ceva, dar mă bucur că m-am oprit la timp. Oricum, rămân la concluzia că e rezultatul arbitrilor, chiar dacă unii încearcă să spună că a fost altfel”, a încheiat Nagy.

FOTO: Ciprian Petcuț









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button