Gloria LT Cermei

Gloria Lunca Teuz Cermei – Poli II, 4 – 0, final





Formații oficiale:

Cermei: Rusu – Petrache, Calvin, Cotoc, Șușlak – Coșa, Varga, Nistor, Aldan – Diarra – Bulza. Rezerve: Morar, Purece, Gurban, Sălăjan, Popa, Vereș, Brândușe

Poli II: Smaranda – Hăruț, Filip, Podină, Neagu – Oprea, Bîrnoi, Codrean, Velcotă – Vasi – Pădurariu. Rezerve: Contra – Andreici, Popan, Sîntean

Arbitri: Teodora Albon – Alin Mureșan, Anghel Todea (toți din Cluj).

Observatori FRF: Cornel Pantea (Oradea), Călin Orbonaș (Ilia – Hunedoara)

A început partida de la Cermei, gazdele evoluează în echipament roșu cu o dungă albă pe piept, iar oaspeții în violet-alb. Gazdele au lovitura de start. Oaspeții au avut prima ocazie de poartă în minutul cinci, când Pădurariu a reluat cu capul o lovitură de la corner, dar Rusu a reținut pe centrul porții.După zece minute Codrean a reluat cu capul de la zece metri, nemarcat, puțin pe lângă poarta lui Rusu. Cermeiul a replicat după doar un minut, dar execuția lui Șușlak din lovitură liberă de la 18 metri lateral dreapta a trecut peste poartă. Norbert Varga a fost avertizat cu cartonaș galben pentru proteste la adresa unei decizii a centralei Teodora Albon.

În minutul 28 Varga a trimis un balon în adâncime pentru Aldan, acesta a preluat și a fost faultat în careu de către Smaranda, portarul Timișorei fiind și avertizat. Nistor a executat penalty-ul și a înscris cu un șut pe mijlocul porții! În minutul 36 Coșa a centrat de pe dreapta, Varga a reluat cu capul dar mingea s-a lovit de Neagu și a ieșit în corner. Finalul de repriză este dominat de oaspeți, dar care nu reușesc să se apropie de poarta lui Rusu. Aldan a fost avertizat pe finalul primei reprize după ce a stopat un contraatac foarte periculos al timișorenilor la aproximativ 35 de metri de propria poartă. Cu un minut înainte de finalul primei reprize gazdele au fost aproape de golul doi, dar centrarea lui Șușlak din lovitură liberă laterală nu a fost ajunsă nici de Bulza, dar nici de Diarra.

Partida de la Cermei s-a reluat fără modificări în cele două formații. Primele zece minute ale actului secund au fost controlate de timișoreni, fără ocazii de poartă. Oaspeții au avut o dublă ocazie în minutul 57. Mai întâi Codrea a executat o lovitură liberă de la 22 de metri, Rusu a boxat de la colțul scurt, faza a continuat iar reluarea cu capul a lui Pădurariu a trecut peste. Minutul 60 a adus golul doi pentru formația gazdă. Șușlak a primit un balon în banda stângă, a driblat scurt și a tras cu efect de la marginea careului mare, de la zece metri, la colțul lung cu piciorul drept și a punctat! Diarra a pătruns în careu, l-a driblat și pe Smaranda, dar portarul timișorean a revenit și a blocat șutul jucătorului de culoare! Cermeiul se distanțează la 3 – 0 în minutul 68! Aldan a centrat din lovitură liberă, Diarra a reluat cu capul de la opt metri, cu pământul, iar mingea a trecut peste Smaranda și a intrat în plasă! În minutul 72 a ieșit Velcotă și a intrat Popan. Sîntean a intrat în locul lui Vasi în minutul 75. După doar două minute, de la Cermei a ieșit Diarra și a intrat Purece. Bulza a primit un balon în careu în minutul 80, a fentat scurt din corp și a înscris cu un șut plasat la colțul lung de la zece metri. Imediat după gol Bulza a fost înlocuit cu Sălăjan. Cu opt minute înainte de final a ieșit Coșa de pe teren, înlocuit cu Moraru. Tot atunci Smaranda i-a lăsat locul în poartă lui Contra. În minutul 83 Brândușe l-a înlocuit pe Nistor. Se înncheie partida de la Cermei, victorie clară cu 4 – 0 !









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button