Fotbal judetean

Nemiloși cu copiii alb-roșilor: Șoimii Lipova – UTA III  10-0





Era clar că Lipova nu va avea nicio problemă să-și apropie victoria în fața garniturii a treia utiste, formate în majoritatea ei din copii între 15 și 18 ani, dar scorul avea să fie foarte dur. Șoimii au realizat până acum scorul campionatului prin reușitele semnate  Bercu 7, Șulumberchean 16, 64, 71, Piț 33, Gîlcă 44, Orza 57, Vasinc 84 și 87, plus autogolul lui A. Bodri, din minutul 82.

„Meciul nu a avut istoric, am dominat la toate capitolele. Rezultatul e sever, dar mă bucur că băieții sunt profesioniști, s-au concentrat chiar și în fața unui adversar mai slăbuț, iar scorul e consecința acestui lucru. Sincer, mă așteptam ca UTA să facă două echipe echilibrate la ligile trei și patru, nu să folosească doar copii în județ. Dar, până la urmă, e treaba lor, noi avem drumul nostrum și mă bucur că adunăm puncte”, a spus Flavius Sabău. Claudiu Șulumberchean a fost cel mai bun marcator al gazdelor în acest meci, cu o „triplă”. „Mă bucur pentru el, cu atât mai mult cu cât a fost primul său meci ca titular în acest sezon. Dar, mă așteptam la evoluția sa bună, din moment ce s-a pregătit bine, a tras de el de la mijlocul verii încoace”, a mai spus tehnicianul „șoimilor”

Formații:

Lipova: Bujor – Kocsis (26 Balint), Bercu, Pașcu, Tomuț – Gîlcă (46 Orza), Bier, Simion (31 Denuț), Șulumberchean – Piț (77 Albulescu), Vasinc.

UTA III: Mureșan – Cociuba, Al. Lazăr, Ciucifara, Revesz (78 Stan) – A. Bodri, Marica – Roșu (13 Haloș), Adam (52 Isac), Lezeu (59 Bakoș) – Obrad .

 Arbitri: Cătălin Iova – Sebastian Pantea – Emil Cristea. Observatori AJF: Adrian Apătean, Ovidiu Coman

 

2 comentarii

  1. ce rost a avut sa inscrie o echipa in liga4 ? trebuie umiliti acesti copii?oare ce au de invatat de la aceste meciuri in care nu ajung la poarta adversa?doar sa aibe minute jucate ?ce pot face 11 jucatori care nici macar antrenament nu fac impreuna ?pacat ca va ganditi doar la bani si va bateti joc de copii,si de UTA,

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button