Fotbal judetean

Cherecheși: „Dacă rezultatele ne duc spre barajul de promovare, nu ne dăm la o parte” v.s. Ristin: „Ținem steagul sus”





Miza în Criș – Felnac a fost destul de mare, din moment ce Lipova demonstrează destulă forță și concentrare în vârful clasamentului. Până la urmă, elevii lui Roșca au fost ceva mai inspirați, au valorificat avantajul terenului propriu și au rămas cu punctele ce îi mențin în coasta formației lui Sabău.

Mai mult, pentru prima oară președintele Crișului vorbește mai mult sau mai puțin direct despre promovare. „Ne așteptam la un meci greu, știam echipa Felnacului și cum lucrează profesorul Cuedan. Am reușit să marcăm, am avut și două mari ocazii prin Modan și Alin Mihai, am câștigat meritat. Ne bucură victoria, vrem să continuăm seria succeselor. Dacă echipa de seniori joacă și rezultatele ne duc spre baraj, nu ne dăm la o parte. Noi, conducerea putem afirma că Primăria și orașul poate susține o echipă de Liga a 3-a. Se pare că noi și Lipova suntem favoriți, dar mai sunt echipe serioase. Ați văzut astăzi Felnacul și mai sunt. Dar, trebuie să fim atenți la toate partidele, nu sunt câștigate dinainte”, a menționat Daniel Cherecheș, care a vorbit și despre schimbul de mâine. „Aradul nu mai prea produce jucători suficienți. Lipsesc multe centre de copii și juniori care altădată dădeau jucători de calitate și astfel a trebuit să ne orientăm un pic spre Timiș și mai ales Bihor, de unde am dus șase fotbaliști buni. Poate și de aceea, noi ne-am propus un obiectiv serios în a crește copii, astfel că avem trei grupe înscrise în campionatele județene C, D și E. Le oferim condiții bune, avem profesori de sport implicați, copiii au echipamente de joc și de prezentare complete, geci, rucsaci, tot ceea ce trebuie, vrem să se simtă fotbaliști. Probleme sunt doar la A1 unde suntem în restructurare masivă și stăm mai rău”.

Deși rezultatul nu i-a convenit, Dan Ristin a acceptat cu fair-play verdictul gazonului. „A fost un pic sub așteptări ca nivel  de joc. Mă așteptam la mai mult de la ai noștri, dar miza jocului s-a văzut. Am luat un singur gol, și acela greu. A fost, de fapt, un autogol, la o nesincronizare în apărare. Îi felicit pe cei de la Criș, victoria lor a fost meritată. L-am felicitat și pe prietenul meu Dani Cherecheș. Noi ne reorganizăm încet și vom ține steagul sus. Ne pregătim și rezultatele sunt convins că vor veni. La promovare e clar că se bat Crișul și Lipova, cu prima am jucat deja. Am văzut ceea poate, ceilalți urmează, dar rezultatele de până acum ale echipei altui prieten de-al meu, Radu Pop, îi recomandă”, a menționat șeful lui VI-FE.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button