UTA Arad

Livetext: Luceafărul – UTA 0-1, final





Stadion Sînmartin, gazon bun, vreme închisă, spectatori 200.

Formații oficiale: 

Luceafărul: Pap – Balea, Hlinca, Fl. Ilie, I. Ban – Nogo – Roșu, Ţegle, Bedea, Roşu – Arnăutu. Pe bancă: Goia – Moga, Cigan, Balla, Costea, Lukacs, Sorian. Antrenor: Eric Lincar.

UTA: Miron – David, Manea, Gligor, Burlă – Strătilă, Chindriş, Tănase, Andor – Ad. Petre, Curtuiuş. Pe bancă: Barna – Jorza, Covaci, Filaret, Costin, Copil, Polgar. Antrenor: Roland Nagy

Arbitri: Vladimir Nagy (Aiud) – Adrian Vornicu (Iași), Ovidiu Arusoaiei (Piatra Neamț). Rezervă: Dragoș Lunca (Cluj).

Observatori FRF: Iulian Spărtaru (Timișoara), Daniel Sabău (Zalău)

 

link-ul pentru livetext îl găsiți AICI.

36 comentarii

  1. Prima repriză, somniferul perfect…dați cu pietre, fraților, dar vă spun de pe acum:luați-vă gândul de la promovare, indiferent de rezultatul de azi…pentru că, nu jucăm absolut nimic…am văzut deja destule meciuri cât să-mi fac o idee…poate sezonul viitor.

    0
    0
    1. Ce promovare? Cu echipa asta nu am face nici un punct! Poli recas antrenata de popa ionut e peste Uta asta..

      0
      0
      1. Am impresia cu Roly nu reușește promovarea nici dacă are lotul fcsb-ului…jucăm apatic, fără consistență….acum am marcat,prin Petre, dar datele problemei nu se vor schimba: suntem o echipă de mijlocul clasamentului.

        0
        0
  2. andor ala ce cauta ? pe bune … ai unu pe dreapta care iti duce mingea sus …. si ai unu pe stanga usor handicapat . Roly desteptarea !!!

    0
    0
  3. La adresa majoritatii comentariilor de mai sus …cand jucam frumos si pierdem criticati la foc continuu , cand jucam urat si castigam tot la fel , nu mai bine atunci stergeti voi putina de aici , pentru ca orice sunteti , doar suporteri adevarati ai echipei nu !

    0
    0
    1. Pai cm asta face lumea.o sterge de la stadion….si acasa si in deplasare.oare de ce? A fi suporter nu inseamna sa fi orb sau mut

      0
      0
      1. Drum bun , nu va va simti nimeni absenta. Cu placere ne vom lipsi de voie , decat sa veniti doar sa criticati si sa spargeti seminte , stai acasa cu urechea la radio ca e mai bine , si pentru noi si pentru voi

        0
        0
  4. Salut Marius . Haide UTA dar as vrea si eu sa stau m-ai linistit la meciuri. Sa nu avem emotii ca adversarul primeste um 11 metri in ultimul minut sau ne dea un gol din offsait. Sper ca la urmatoarea partida de acasa sa conducem cu vreo 3-0 la pauza sa nu avem emotii pina la sfirsit. Cu UTA pina la moarte !!!

    0
    0
  5. UTA a lansat un golgheter cum rar vezi, Petre. Sa speram ca vom promova anul acesta. Deoarece,daca nu se accidenteaza,nu-l vom putea tine prea mult. Am inteles ca vom juca unele meciuri fara el. Nu va fi bine. Clubul trebuie sa faca tot ce se poate pentru a nu merge la lot.

    0
    0
  6. Felicitari UTA.-ei pt. victoria de astazi ,o victorie grea si cu sansa la o echipa foarte incomoda si artagoasa. Dar sa stiti ca UTA. a cam slabit prin plecarile lui Hlistei si Dennis Man vazandu-se clar pe teren. Ca UTA sa promoveze, trebuiesc neaparat adusi la echipa cel putin un atacant bun si un mijlocas central de valoare etc. ca altfel nu vad cum v-om promova in liga1 pt. ca nu avem cum cu lotul actual fara imbunatatiri. In rest felicit echipa pt. devotamentul de care a dat dovada pe teren si inca odata ,de victoria obtinuta in fata unui adversar Luceafarul de care putine echipe se vor intoarce cu puncte de la Oradea. UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  7. Bravo UTA, FELICITARI..SE POATE..3 PUNCTE CONTEAZA altceva nimic prefer sa nu jucati nimic si sa castigatii..daca jucati bine si frumos si castigam cu atat mai bine..fara a fi ironic….pt. mine 3 puncte conteaza ..Fortza UTA.

    0
    0
  8. Mă fac să zâmbesc comentariile unora de pe aici…după ei, dacă critici jocul, nu ești suporter….serios? Păi, fraților, dacă ar fi fost vorba despre Unire Bălți, ințelegeam…dar vorbim despre UTA, cel mai mare club din provincie, un club unde pretențiile sunt tot timpul mari, cu suporteri fini cunoscători ai fenomenului….iar eu, momentan, văd o echipă plictisită, fricoasă, fără personalitate și tupeu…un fel de iepuraș de câmp in plină zi….dacă voi credeți că a fi suporter inseamnă să accepți orice, oricând, vă inșelați amarnic, dragilor….și stați linițtiți, inainte să răgușiți voi pe stadion, au făcut-o și alții….mult mai mult timp decât ați făcut-o voi…deci, mai incet cu obrăznicia!

    0
    0
    1. Sigur , ai perfecta dreptate , imi fac mea culpa …cu critici de genul „Ce promovare? Cu echipa asta nu am face nici un punct! Poli recas antrenata de popa ionut e peste Uta asta.” , sau „Faulteaza cel mai mult UTA IN LIGA 2.URATA ECHIPA ” sau „andor ala ce cauta ? pe bune … ai unu pe dreapta care iti duce mingea sus …. si ai unu pe stanga usor handicapat . Roly desteptarea !!!” , baietii vor reusi sa isi revina si sa reusim promovarea la pas .

      0
      0
      1. Hai să nu fim mitici.Consider că fiecare are dreptul la o părere, atât timp cât și-o expune civilizat.Mie Andor mi se pare unul dintre cei mai buni jucători din lot, dar, dacă aia este părerea omului, asta este….soluții de genul ”nu mai veni la stadion” nu mi se par cele mai ok. Te asigur că majoritatea celor care intră să comenteze iubesc UTA, iar criticile pot fi folositoare, dacă știi cum să le exploatezi.Din partea mea, să nu promovăm 10 ani de acum incolo, mi-e totuna…dar să jucăm fotbal, să văd suflet pus, crampe musculare, ratări…ceva să-mi ridice nivelul de adrenalină…ceva care să-mi aducă aminte că susțin un club cu o istorie imensă, un club iubit in toată țara, un club care niciodată nu s-a lăsat călcat in picioare.

        0
        0
  9. Pentru Marius: Cred ca te-am confundat cu Marius din Nünrberg .Mii de scuze. Eu pe Marius din Nürnberg am vrut sa-l salut . Nu pe un Marius asa destept care injura suporterii UTA-ei. Haide UTA !!!

    0
    0
    1. Nu stiu cine e acel Marius insa te asigur ca stiu sa respect suporterii adevarati insa daca tu tii cu UTA doar cand nu iti da bataie de cap atunci cu siguranta nu esti un utist adevarat.
      In peluza baietii se uita cu dispret la samantarii care vin la meci doar sa injure si sa scape de fustele nevestelor.
      Nu fiti si voi samantari si aratati ca aveti un pic de mentalitate in vietile voastre lipsite de sens.

      0
      0
  10. Nu vreau sa jignesc dar asta e realitatea! Uta asta nu ar face nici un punct in prima liga! Chiar acum urmatesc iasi-tg jiu si desi nu avem un campionat tare aceste echipe parca joaca alt sport..pase legate, viteza, executii, nu bubuiala si pase la adversar si adversarul tie! Asta e realitatea cea mai slaba echipa din prima liga timisoara, joaca mai bine ca oricare echipa din liga a doua, si daca era in serie b defila la ce slabe sunt echipele!

    0
    0
    1. Hai sa vorbim pe fapte , Mediasul ( care sezonul trecut a terminat la egalitate cu UTA doar rezultatele direct facand departajarea ) , se descurca excelent avand deja 11pct si locul 9 in lIga 1 . Deci vorbind ipotetic, insemana ca si UTA daca promova era tot pe acolo , corect ? In caz ca ma contrazici , atunci da-mi si mie voie sa te contrazic , pentru ca si tu doar ipotetic vorbesti , nu ai de unde sa stii cum s-ar descurca Timisoara ( in cazul tau ) in Liga 2, sau UTA in Liga 1 .

      0
      0
      1. Stai putin ca cei de la medias nu joaca in teren cu cei care au promovat..sunt maxim 2 in teren titulari care au jucat si in b! Se poate verifica usor..

        0
        0
      2. Nu tine …crezi ca daca UTA promova nu se intarea ? Era clar ca aveau nevoie de intariri , si fii sigur ca le faceau.

        0
        0
      3. Aici ai dreptate..daca promova si UTA cred ca transfera jucatori de calitate…doar ca eu faceam o simpla comparatie, intre actuala echipa Uta, una dintre cele mai bune din serie b, si cea mai slaba din prima liga timisoara! Sper sa cada in cupa una cu alta si alb-rosii sa ma contrazica, dar n-as prea crede..

        0
        0
      4. Da , asa este , intre Liga 2 si Liga 1 este o prapastie destul de mare , DAR orice echipa care promoveaza se intareste obligatoriu, altfel e clar ca ( cu mici exceptii bineinteles ) ar fi ciuca batailor

        0
        0
  11. O victorie , e o victorie si merita a fi salutata.-Conteaza si cum joci, Luceafarul este o echipa mai slaba, sub primele 6 echipe,nu ne-a pus probleme- Sa-l schimbi pe Stratila ( cind e cel mai bun, cel mai periculos), cu Covaci, arata un antrenor, pus pe aiureli. La fel si schimbarea lui Petre cu Jorza, dar si a lui Andor cu Copil- Vedem ce prost a fost facuta echipa, Petre si Man nu erau incompatibili-Apararea tine echipa, Curtuius ,azi a fost slab.ce bun ar fi azi, …Rus !. Am terminat , din nou cu frica, Copil ratand o ocazie,,,ce nu se rateaza, Chindris luind un galben la 70 m de poarta- Coloana vertebrala : Miron-Manea- Gligor-Chindris-Petre-Curtuius tine echipa, dar antrenorul schimba mereu aiurea, pe final, baga tineri ( Covaci in locul lui Stratila ?) de parca nu-l intereseaza rezultatul. Nu in fiecare zi jucam cu Pancota- daca vrem promovare e necesar mai mult decit jocul ” cu bubuiala ” si „la ciupeala”- Pacat de cele 3 puncte, pierdute , la Brasov, pe mina antrenorului !

    0
    0
  12. Acum am citit pe alt site ca echipa a facut deplasarea de ieri , asta demonstreaza ca intr-adevar exista intentii serioase cu aceasta echipa ( cred ca nimeni nu condamna conducerea daca faceau deplasarea in aceasta dimineata ) . Dar greseli se fac , ca la orice club , si pentru mine sunt de neinteles de multe ori schimbarile lui Nagy , dar – parerea mea – banca de rezerve a echipei este la mare distanta de primul 11 , multi jucatori nu au concurenta serioasa de la margine

    0
    0
  13. Nici anul trecut nu am jucat grozav in campionat dar am terminat in primele trei. In play off am jucat cu multa daruire. Toata lumea si-a pus in minte ca sunt 10 finale si asa s-au abordat toate jocurile, deaceea cred ca au fost si acele rezultate care ne-au adus la baraj. Nu poti sa joci un campionat intreg in asa fel. A trecut nici un sfert din acest campionat care este foarte lung (38 etape). Important pentru noi sa ramanem sus in primele 3-4 pentru-ca batalia finala se va da in ultimul sfert de campionat, ultimile 8,10 etape.

    0
    0
  14. Daca se vrea promovare atunci musai mai este nevoie de intariri in toate compartimentele, echipa este foarte subtire..in special la mijloc! Stie cineva pe unde joaca Dragalina? Poate ar trebui contactat..

    0
    0
  15. Ai dreptate Dumitre ,acelasi lucru sustin si eu ca daca nu se aduc intariri cu jucatori buni , UTA.-ei ii va fi greu sa promoveze daca nu imposibil.

    0
    0
  16. Pentru Marius galerie: Nu am nevoie de lectiile tale cum trebuie sa fie un UTA-ist adevarat.Eu sint UTA-ist de prin 1968 cind aveam 7 ani . Nu ma cunosti pe mine si nici pe ceilalti pe care ii numesti jegosi. Eu chiar daca um expun parerea nu jignesc pe ceilalti care scriu pe acest site. Nu ti-ai ros coatele prin scoala si facultate cu mine ca sa-ti suport atacurile. Daca nu-ti convine ce scriu intra pe pagina lui Poli si scrie acolo aberatii.HAIDE UTA !!! Eu cu UTA in suflet am sa mor chiar daca sint la peste 1000 km de Arad!!!( Nürnberg )

    0
    0
    1. Frumos spus ! Salut un „utist pina la moarte”, care nu poate fi la stadion, dar ii pasa si sufera, pentru UTA. Simtem cam aceiasi generatie,( eu cam cu un deceniu…peste), logic, Avem pregatire si idei asemanatoare, dar sincere si mereu, cu UTA in suflet.

      0
      0
  17. Mai geo, eu te inteleg, tu nu ai prins UTA, cea care era Batrana Doamna,pe bune. Tu te-ai trezit in fotbal, probabil, in perioada ABBA, poate chiar dupa, in era desfiintarilor si fuzionarilor,, dar dupa Revolutie e din rau in mai rau. Eu vreau o UTA care sa practice un fotbal frumos, macar acasa, care sa dea 3 goluri, sa castige mai lejer. Asa era odata. UTA de azi e incruntata, in prima repriza nu prea face nimic, bubuie din greu,mijlocasii „admira” avioanele trimise de Manea , Gligor sau Burla. Sigur, in atac Stratila si Curtuius au valoare, produc faze,, Petre e bunicel, dar …saracii alearga de isi scot sufletul, la mingi lungi,in timp ce mijlocasii , doar fac presing de aparare si paseaza lateral si inapoi. Stratila si Curtuius,sau Andor, mai nou vad ca si Petre sint scosi, mai mereu, pe final, daca in locul lui Stratila il bagi pe Covaci ( sau Stahl ) e jale, astia acum invata ABC-ul, jocul se prabuseste. Nu vad nici o preocupare a de a aduce in prim plan si alti tineri, decit pe cei de la Atletico, este evident asta, Ne bazam , la infinit pe Miron+David+Manea+Gligor_Burla + Chindris ( ultimul, doar in faza de aparare)_si asteptam sa scoata ceva Stratila, Curtuius sau Petre. Mi-e clar ca Jorza, Tanase, Costin, Stahl, Covaci, sint slabuti si fizic, si nici nu au , in afara de vointa, tehnica destula. Roland Nagy a promovat in C, dupa un Gloria-Pecica favorabil, in B dupa in meci „Mamma Mia” am fost acolo….a avut echipe bune, in care jucau Botis,Varga si altii , scule, nu umplutura. Acum e necesar sa vrem mai sus,eu,in B, nu vad rostul echipei UTA. Poate Nagy sa produca un joc constructiv, ofensiv ? Ei cred ca nu, desi UTA are echipa. Nu avem preparator fizic, pe final , cum mai si intra juniori gafaim tare, ne chinuim.Schimbarile slabesc, nu intaresc. De ce trebuie sa supere ca spun asta ? De ce sa nu vrem ca UTA sa paseze si ea,ca Targovistea,. ca si Calarasul , ca Valcea, ca Mioveniul, etc?. De ce doar bubuiala ?. Nu vreau raul echipei, dar nici nu pot sta pasiv sa vad o UTA parazitata de Atletico, aruncadu-i GRATIS pe Hlistei si Rus.De ce trebuie sa fim injurati ca spunem astea ? De ce nu putem fi combatuti cu idei ? Nu e mai suporter cel care se bucura de un 1-0 chinuit, si tace, sau cel care merge in deplasari, decit un amic de-al meu care vine de la Deva, la Arad, la peste 70 de ani. Vreau sa merg la UTA sa vad fotbal de atac, nu sa am dureri de cap, spectatorii vin daca au ce sa vada, nu vin sa tremure.. Asta e situatia, unii dorim un altfel de joc, dorim o promovare in prima liga , nu smecherii si nici invarteli in interes propriu. Hai ca m-am usurat, am zis cam prea multe !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button