UTA Arad

Nagy: „Trei puncte mari pe terenul unui adversar care încă nu și-a găsit cadența”





După o primă repriză modestă, UTA a schimbat pasul la Sînmartin, în fața Luceafărului și s-a impus la limită pentru trei puncte foarte mari în lupta pentru primele poziții în clasamentul ligii secunde. La final, Roland Nagy chiar pe acest lucru a bătut monedă și anume pe importanța rezultatului. „Mă bucur pentru cele trei puncte, câștigate pe terenul unui adversar care încă nu și-a găsit cadența. Știam că formează un grup bun și că au realizat ceva de invidiat aici, îți face plăcere să vezi o asemenea infrastructură și începem să înțelegem că se poate și la noi. Felicit echipa pentru victorie, în special pentru atitudinea din repriza a doua. În prima parte am arătat puțin ca și în meciul cu Pîncota, când ne-am conectat mai greu. După pauză am intrat mai deciși. N-am făcut 2-0 când am avut posibilitatea. Sunt mulțumit de rezultat, legăm a doua victorie, mai avem un hop în această săptămâna asta englezească, meciul cu Afumați. Am câștigat trei puncte mari, care ne propulsează mai sus în clasament”, a menționat antrenorul principal al „alb-roșiilor” imediat după meci pentru uta-arad.ro.

Încă odată, Adrian Petre și-a făcut datoria cu un gol și a ajuns la cota 8 în tot atâtea etape. „E pe un drum bun, mă bucur pentru cum se pregătește, are atitudine, continuitate, e meritul muncii și al dorinței de a se agăța de fiecare joc. Merită felicitat el, și Curtuiuș și toată echipă, azi a fost mult de alergat. Suntem după două victorii, sperăm că vom avea încă trei sâmbătă și vom fi agățați acolo sus”, a adăugat Nagy.

Un comentariu

  1. Nu cred ca exista „puncte mari sau mai mici”, ci puncte egale in masura. De aia putem regreta ce pierdem acasa, mai ales cu echipe contracandidate, si cele 3 puncte pierdute , la Brasov, in mare parte , pe mina arbitrului si a antrenorului. Luceafarul o avea infrastructura si dorinta, dar nu prea are echipa, este cam ca si „Resita” o echipa de partea a doua a clasamentului. Din nou am tremurat, pe final, Copil nu a parut conectat la meci, s-a ratat mult,am luat citeva galbene aiurea ( tip Chindris). Jocul, acelasi, cel de pina acum, la ciupeala, bazat pe aparare. Logic, asteptam , si la Afumati,o echipa si mai slaba, o victorie, care, obtinuta ne-ar fortifica, moral, cel putin, dar si in clasament. La Oradea am avut fluierasi destul de corecti. Fata de anul trecut plusul este adus de David si Petre (marginalizat, atunci), minusul de plecarea lui Hlistei,Rus, Man, plus Botis, global,echipa este mai slaba, mai fara rezerve, in special la nivelul celor cu experienta.Nu cred ca stam perfect nici la pregatirea fizica, finalurile ne dau frisoane. Dar mai este timp pentru remedieri, din mers.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button