Baschet

Urban, despre noua echipă a ICIM-ului: „Implementăm, încet-încet, acel spirit şi motivaţie de care numai noi dispunem”





Conducerea clubului Univ Goldiş ICIM Arad a reuşit să încropească un lot mediu, la prima vedere, cu un buget redus.


Echipa arădeană nu a arătat rău în disputele amicale cu CSM Satu Mare, trupa condusă de Dan Moraru şi Stacey Nolan obţinând două succese cu un adversar cotat cu şanse la medalii în viitoarea stagiune a Ligii Naţionale de Baschet Feminin. „Mă bucur pentru cele două jocuri câştigate, succese care ne dau încredere. Mă mulţumeşte că implementăm, încet-încet, acel spirit şi motivaţie de care numai echipa noastră dispune şi sperăm să ne îndeplinim obiectivul. Mai ales că acum sistemul competiţional s-a schimbat și va fi mai dificil. Majoritatea echipelor s-au întărit, în timp ce noi, individual, am slăbit”, a spus preşedintele Marcel Urban.

„Am jucat cu o echipă bună, ce intră în primele 3 în acest sezon. Are cel puţin trei săptămâni în faţa noastră ca pregătire faţă de noi şi meciuri amicale. Suntem la început de drum, nu am arătat rău, mai ales că am câştigat două meciuri. Sperăm să debutăm cu două succese în campionat, pentru un moral bun”, a spus antrenorul Dan Moraru.

„Mai avem mult de muncă, ştim asta. Jocurile amicale sunt importante dintr-un singur aspect: să vezi unde se află propria echipă şi ce trebuie pus la punct în continuare. Vor conta rezultatele din campionat. Cu Satu Mare au fost confruntări utile, între două echipe puternice”, spune antrenorul Stacey Nolan.

Un comentariu

  1. Eu cred ca Satu mare nu are echipa care sa intre in primele 6 echipe, dar daca este asa atunci s-a dus dracului baschetul in Romania. De ICIM ce sa mai vorbesc, cred ca asa echipa slaba nu am avut de foarte multi ani. Dacit sa folosim aceste jucatoare aduse nu stiu de pe unde mai bine jucam cu junioarele noastre. De Didi Moraru sau de Adrla ce sa mai zic, joaca ca sunt Aradence sau Didi este fica stiti voi cui(fara sa zic ceva de prof. Moraru care este un adevarat profesionist) dar in locul lor mai bine le-am folosi pe Gadarici si ale sale colege, macar de la ele mai asteptam pe viitor ceva.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button