Handbal

Cristescu revine pe semicerc la CSŞ Avram Iancu





Handbalul masculin arădean revine în circuit. CSŞ Avram Iancu se află în Seria B a viitoarei stagiuni din liga secundă alături de: CS Minaur Baia Mare, CSU Cluj, HCM Sighişoara, CSM Oradea, Universitatea Craiova, HC Sibiu, CSU Braşov, CSU Tg. Jiu, CNE Sighişoara, CSU Poli Timişoara şi Academia Minaur Baia Mare.

Sub oblăduirea aceluiaşi sufletist Pompiliu Moldovan, echipa va fi condusă de pe bancă, dar şi din teren de Cosmin Gabor, pivot de bază la ultimele echipe ale Aradului. Acesta a început pregătirile din iunie, reuşind să adune lângă el 25 de jucători, din care 6 juniori. Cele mai importante nume din lot sunt: Adrian Cristescu (produsul Aradului, care a jucat în prima ligă la Tmişoara), Paul Botaş, Valentin Grigoraş, Alexandru Luca, Gabriel Stan, Florin Bun sau Raul Jurj.

Sâmbătă, CSŞ Avram Iancu debutează în noua stagiune în Polivalentă, de la ora 11, cu HC Sibiu. Până atunci, azi, în aceeaşi locaţie, ora 19,30, echipa arădeană dispută un amical cu Unirea Sânnicolau Mare.

În altă ordine de idei, să amintim şi debutul stagional al juniorilor 1 de la Avram Iancu în Campionatul Naţional, pentr ziua de duminică, în sala UAV, de la ora 11.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button