Fotbal judetean

„Mielul”, paznic la „alb-roșii”: UTA III – Unirea Sântana   0-3





Chiar dacă a primit ceva întăriri de la primele două „garnituri”: Covaci, de la prima formație, iar Ghiunghiuș și Ghergar, de la a doua, UTA III nu le-a putut ține piept celor din Sântana. Mult mai experimentați și, deci, pragmatic, elevii lui Donca au marcat când au trebuit, în timp ce tinerii în „alb-roșu” au rămas cu două-trei ocazii bune și cu cifra zero în dreptul punctelor.

Primul mitan a fost destul de echilibrat, s-a jucat pe contre și, dacă nu a marcat Ghiunghiuș din poziție bună, a făcut-o mai experimentatul Claudiu Popa. Acesta a primit o pasă pe culoar de la Vuin și l-a învins pe Mureșan. Se întâmpla chiar înainte de pauză (min. 43), pentru ca partea secundă să debuteze cu o ratare a lui Ghergar. Și, în loc de 1-1 s-a făcut 0-2. De această data, Popa a fost responsabil cu centrarea iar „vulpoiul” Drăgan a punctat din apropiere. Tot „Mielul” nu a avut milă de clubul ale cărui culori le-a apărat în urmă cu două aproape două decenii și la care activează și acum fratele său, Claudiu, ca director de competiții, și a scris concluzia partidei încă din minutul 55.

„În prima repriză, a fost un joc echilibrat până înainte de final, când am luat gol după o greșeală defensivă. Am avut două situații mari de a marca înainte să deschidă ei scorul. Dacă marcam, altfel era jocul. În repriza a doua am început cu o ocazie mare, dar în loc de 1-1, s-a făcut 0-2 și s-a rupt jocul”, a fost analiza succintă a Adrian Ungur la finalul partidei.

De menționat ar mai fi că Sîntana au inaugurat un elegant echipament roș-negru, marca Givova, sponzorizat de Marius Bătrân, administrator al Pensiunii George’s. Probabil, în etapele ce urmează, Drida et. comp. vor îmbrăca și celălalt rând nou nouț, achiziționat de fostul președinte al clubului, Ovidiu Nadiu.

 Formații:

UTA III: Mureșan – Savin, Al. Lazăr, Ciucifara, Varga – Cociuba, Marica (61 Roșu) – Ghergar, Covaci (72 Miculescu), Lezeu (67 Adam) – Ghiunghiuș (80 Șimon).

Unirea Sântana: Csurka – Topac, Peia, Mateiu (67 Brozbic), Bolba – Vuin (75 Vârciu), Bodea,  Drida – Bud, Popa, Al. Drăgan (80 Lanțoș), Cl. Popa (61 Stanciu).

Arbitri: Călin Mateuț – Tudor Groșan, Roland Opitz. Observatori AJF: Răzvan Cadar, Ioan Hamza

FOTO:  UTA Media Design

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button