Fotbal feminin

Leoaicele și-au marcat teritoriul în Țara Oașului: Debut cu dreptul pentru Piroș Security





Deși a făcut deplasarea doar în dimineața jocului, noua echipă de fotbal a municipiului Arad s-a descurcat de minune la Baia Mare. În cadrul etapei secunde a Ligii a II-a feminin, Piroș Security s-a impus cu 4-2 în fața celor de la Independența 2, după ce la pauză scorul era egal: 2-2.

Tabela a fost deschisă de Andreea Bălaș după centrarea lui Liheț, aceasta din urmă înscriind golul doi al formației sale cu un voleu de la marginea careului. Gazdele au revenit de fiecare dată și s-a intrat la vestiare cu scor egal. Partea secundă a aparținut clar arădencelor, care au și scăpat victorioase după ce Danciu a reluat în plasă un șut respins de portărița moroșencelor, iar Ana Mihăilescu a înscris plasat după ce a primit o pasă pe culoar.

„Ne-am prezentat neașteptat de bine la numărul mic de antrenamente efectuat până la acest meci și ținând cont de faptul că pentru jumătate din echipă era primul meci pe teren mare. A contat experiența lui Flori Liheț, dar și calitățile evidente ale Andreei Bălaș și Melisei Olariu. Aceasta din urmă a debutat azi la 14 ani și câteva luni, ca marele Dobrin. Chiar și Anna Mihăilescu m-a surprins plăcut, se vede că are deja în spate un an de fotbal pe teren mare. Dar, repet, sunt mulțumit de absolut toate fetele și încă mai trebuie să ne completăm lotul cu măcar două-trei jucătoare. O mai avem și pe Mladin, care nu a putut face deplasarea azi, eu zic că vom fi o echipă de luat în seamă în această serie. Le felicit pe fete pentru efortul de azi, sunt mândru de ele”, a spus Gigi Cameniță, antrenorul „leoaicelor” din Arad.

Meszaros – C. Bălaș (73 Țînțar), Talabă, Porcescu, Kolop – Giurgiu, Liheț, Olariu – Mihăilescu, Danciu, A. Bălaș a fost formula trimisă în luptă de Piroș Security la Baia Mare. Portarul Doroti a fost singura jucătoare ce a rămas pe bancă, alături de medicul Lucian Mihăilescu și directorul sportiv, Liviu Ilea, cei care au completat delagația arădeană în Țara Oașului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button