Fotbal judetean

Altă mobilizare cu formațiile din față: Glogovăț – Frontiera Curtici 3-2





După Sântana în etapa a doua, Glogovățul a depășit pe teren propriu o altă formație cu (ceva) pretenții din primul eșalon județean. Curticiul a greșit, însă, prea mult în defensivă pentru a putea spera la un rezultat poztiv, deși „grănicerii” mai acuză și cel puțin două poziții de offside ridicate de asistentul de numai 17 ani, Tudor Groșan.

Gazdele au început excelent partida și Mario Bubuș a deschis tabela cu un șut de la 15 metri după pasa lui Negrea. Era minutul 27, pentru ca după 2 minute, Andrei Gornic să facă faza meciului. Fostul utist a driblat trei adversari pe banda stângă și tras imparabil, din unghi, în vinclu la colțul scurt. Scorul pauzei avea să fie – totuși – 2-1, după ce Liga a transformat un penalty comis de Cornea.

Tot amfitrionii s-au întors mai deciși de la cabine și Gherman a restabilit diferența de două goluri, după o fază fixă, cu o reluare din 4 metri (min. 58). Dar, Daniel Liga a redeschis rapid partida, cu al doilea penalty al partidei, dictat de această dată pentru un fault al lui Gherman în careu. „Până la final, s-a jucat deschis, cu un plus pentru Curtici la partea de posesie a mingii. Am făcut puțin pasul înapoi și pentru că tactic nu puteam schimba mare lucru atâta timp cât pe bancă am avut doar soluții ofensive. Am scăpat cu bine din două-trei situații grele, am mai pus și noi probleme pe contre, iar una peste alta cred că am meritat acest succes. Singura noastră șansă să-i batem era să jucăm cu devotament și răutate pozitivă, ceea ce s-a și întâmplat. E puțin dureros să le bați pe Sîntana sau Curtici, dar să pierzi la Păuliș sau cu Mailatul. Asta e, avem 6 puncte, le-am lăsat puțin în spate formațiile de pe ultimele locuri, sperăm să mai câștigăm și etapa viitoare, cu UTA”, ne-a mărturisit Călin Dehelean (foto), antrenor alături de Cristi Man la Glogovăț 2013.

Singura pată negativă a zilei pentru gazde a fost eliminarea lui Goldiș, care nu a fost prea ortodox în exprimare la adresa arbitrului de centru.

Formații:

Glogovăț: Cheșa – Gherman, Cornea, Tănasă, Ruja – Danciu (84 Sumanu, 90 Chiș) Goldiș, R. Ardelean, A. Gornic (73 Mărculescu) – Negrea, Bubuș.

Curtici: Iacob – Gavriș, A. Don, Pleșca, Morariu – Parlapan (83 D. Crișan), Hanc (77 Nedea), Avrămuțiu, R. Varga – Liga (79 Săcui), Hadăr (42 Roza).

Arbitri: Bogdan Loredan – Emil Arsa, Tudor Groșan. Observatori AJF: Răzvan Cadar, Gabor Biro

4 comentarii

  1. Corect, Căline! Păcat că s-a pierdut cu Păuliș (care abia a făcut 1-0 cu UTA 3) și cu Mailat (care au excelat la capitolul dăruire și disciplină tactică, când au jucat la Vladimirescu). Dacă pe UTA 3 nu o batem, puteți să închideți firma, că nu mai merită să jucați în Liga 4!
    Cât despre cele 2 penalty-uri pentru Curtici, acestea au fost corect acordate. Au fost infracțiuni în careu, care se sancționează cu lovitură de la 11 metri. Mi-a plăcut de cum a stat în teren Curticiul, dar și mai mult mi-a plăcut dăruirea echipei din Vladimirescu.
    Dacă CS Glogovăț 2013 va juca cu aceeași atitudine în meciurile care urmează, atunci se poate ieși din zona inferioară a clasamentului.
    PS: Căline, eu pă jucătorul ăla nesimțit care a strigat “Vă dăm muie”, la sfârșitul meciului de sâmbătă, l-aș exclude din lot pentru cel puțin 5 etape. Așa, ca să-i iasă “muismele” din cap! Prost ar fi observatorul dacă nu va face un raport special pentru nesimțitul din echipa CS Glogovăț 2013! Păcat că tâmpenia acestuia a pătat un meci jucat în limitele deplinei sportivități!

    0
    0
  2. Care “rufe în familie”, tăticule? Mă știi tu pe mine ca făcând parte din clubul CS Glogovăț 2013? Te înșeli amarnic! Faptul că sunt trimis să filmez meciurile de acasă ale CS Glogovăț 2013, nu se datorează apartenenței mele la club, ci că m-or găsit de fraier.
    Sunt angajat la Primăria Vladimirescu, nu la clubul CS Glogovăț 2013, pentru că pe mine clubul nu mă plătește că le filmez meciurile… De fapt habar n-am cine ar trebui să plătească “filmătorii”, că AJF Arad se spală pe mâini, de când a publicat “praștia” aia de Directivă…
    Te deranjează că l-am dat în gât pe nesimțitul ăla care era să provoace o bătaie la finalul unui meci jucat în deplină sportivitate? M-am uitat la cei din Curtici, și erau cel puțin patru jucători porniți să vină către ăla, dacă nu erau opriți de propriul antrenor.
    PS: Lasă-i pe cei de la Hansa Rostock în pace. Nu ai tu treabă cu ei! Și nici eu!

    0
    0
  3. Cred ca ce te luau la pumni aia 4 băieți…in frunte cu nr 5 Lilas zis și Scholes ! Nu ma lua pe mine cu tăticule ca poate îl trimit pe Șcapa sa îți ia locul la filmat…si o sa ajungi la Mandruloc sa ii filmezi pe Măru și Becu. Forța Hansa Rostock !

    0
    0
    1. Regret că te-ai simțit jignit când am folosit cuvântul “tăticule”, pentru că eu nu am avut intenția asta. Este un cuvânt împrumutat de la Rică Răducanu (care înlocuiește “dom’le” sau “nenicule”, după caz) și nu are sens jignitor.
      În ceea ce privește dorința ta de a filma meciurile echipei CS Glogovăț 2013, chiar te rog să-mi iei locul. Prefer să mă bucur de ziua liberă de sâmbătă, decât să-mi pierd vremea la stadion.
      Poate că pe tine te vor plăti pentru prestație, pentru că pe mine nu mă bagă nimeni în seamă când le spun de plată. Cu tine poate că nu le va merge așa!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button