Fotbal judetean

Radu Pop, sigur pe echipa sa și a dat pronostic corect la Cermei – Sebiș!





După concediu și atribuțiile de naș, Radu Pop și-a văzut din nou pe viu echipa la un meci oficial. Președintele Lipovei nu avea motive de satisfacție după primele 45 de minute ale confruntării cu Ineul, după care și-a lăudat echipa în urma celor 7 goluri înscrise pentru al 7-lea succes în campionatul Ligii a IV-a. „Am început greoi, dar finalul a arătat rodul muncii de peste săptămână. Trebuie să corectăm jocul diferit practicat în cele două reprize. La pauză am fost la vestiar pentru a mă asigura că sunt conectați la joc, dar știam că vom învinge. Nu se poate ca munca de șase luni să nu se transpună pe teren și să avem rezultatele așteptate”, a menționat șeful „șoimilor”.

Din nou, jucători din toate compartimentele și-au dus efectiv aportul la configurația scorului final. „Mă bucur pentru marcatori, mai ales că au fost din toate liniile. Sergiu Popa are în noua formulă sarcini diferite, ajunge mai greu la finalizare, dar iată că astăzi și-a arătat valoarea și a înscris de două ori. Rezervele au adus și ele un plus, Șulumberchean a reușit chiar două goluri și asta ne bucură”, a adăugat Pop.

În fine, Radu Pop a vorbit și despre nivelul întrecerii, ajungând puțin și prin eșalonul trei. „Este un campionat bun, destul de echilibrat. Avem meciuri mai tari, partide atractive, sunt vreo șapte-opt echipe bune. Mirajul promovării directe în Liga 3-a generează ambiții mari, va fi o luptă interesantă până în ultima etapă. Urmăresc și Liga a 3-a, aș face chiar și un pronostic pentru Cermei-Sebiș. Cred că va fi 1-2, Naționalul pare mai matură, mai echilibrată pe posturi și o văd victorioasă”, spunea Pop, după partida din această dimineață, încheiată în jurul orei 13,10.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button