Liga a 3-aUTA Arad

Mama Mia protestează împotriva arbitrilor la meciul cu UTA! Se raliază arădenii? „Pe noi nu ne-a informat nimeni oficial”





În turul patru al Cupei României, echipa fanion a Aradului ajunge pe arena „CFR” din  Timișoara. Aici dă peste una dintre formațiile codașe din seria a IV-a a Ligii a 3-a, cu mențiunea că antrenorul Mama Miei Becicherecul Mic susține că rezultatele slabe au fost provocate și cavalerii fluierului. „Din cele 5 meciuri disputate până acum în campionat, în trei am fost dezavantajați clar de arbitri. În acest sens, intenționăm să protestăm, încă ne gândim la forma acțiunii. Poate, o să afișăm un banner, sau vom întârzia începutul meciului, sper doar ca cei de la UTA să ne înțeleagă. Sau, dacă vor, îi așteptăm să vină alături de noi, căci, din câte am văzut, au avut și ei destule probleme de arbitraj în acest sezon”, spune Cosmin Stan.

Contactat de sportarad.ro, directorul general al „Bătrânei Doamne” nu crede că va fi o luare de poziție oficială din partea „alb-roșilor”. „Pe noi nu ne-a informat nimeni oficial despre vreun protest, așa că nu văd cum ne-am putea ralia. Lucrurile astea trebuie discutate din timp și luată o decizie unanimă, nu așa de pe o zi pe alta”, a menționat Codru Grădinariu.

Într-adevăr, la rândul lor, utiștii s-au plâns deseori de arbitraje, în vizor fiind partidele cu CS Mioveni, FC Brașov, CS Afumați și, mai nou, și Sepsi. Însă, până acum, lucrurile nu au depășit granița declarațiilor în presă.

10 comentarii

  1. Sa vedeti ce arbitraj va avea UTA cu Juventus Bucuresti!!!
    Capitala e departe de Arad…Aradul e mic, iar Chivorchian e Mare !!!
    Nu le va mai trebuii aradenilor nici un protest sau memoriu impotriva arbitrilor.Stati in banca voastra ca UTA nu are conducere de liga 2 dar mite de liga 1!!! Sa primesti tu de la Steaua bani pe Denis Man si sa nu ajunga sa se plateasca salariile la jucatori ?!? Asta da conducere!!!

    0
    0
  2. Cu arbitrii fara arbitrii,astia de la Juventus au echipa mai buna decat a noastra,deci au prima sansa de a castiga la Arad.

    0
    0
  3. Ca orice aradean utist mi-ar place ca sa bata UTA, acasa pe Juventus Colentina. Dar sint sigur ca vom putea constata ca aceasta copie romaneasca a Juventusului, nu va veni la Arad sa se apere, pe 16 m. Vom vedea o echipa buna, cu fotbal placut. Sint sigur de asta. Sper ca UTA sa joace nu sa dea mereu vina pe arbitri.

    0
    0
  4. Foarte bine, sa protesteze, inseamna ca au oameni in conducere carora le pasa….asta in timp ce altii , nu spui nume, persoane importante , cred ca greselile de arbitraj sunt niste simple coincidente…ce-or cauta astia in functiile alea, nici Dumnezeu nu stie….de zambit in poze, o poate face oricine.

    0
    0
  5. Te pomeni ca Juventus astia or fi spaima vestului deja. Mai bine trageti concluziile dupa meci. Asa-i frumos si corect.

    0
    0
    1. Corect simt ca o sa vedem o alta fata sambata presimt ca o vedem echipa care a bătut chindia anul trecut

      0
      0
  6. John, concluziile se pot trage si acuma dupa evolutiile tardive ale echipei in ultima vreme si a conducatorilor care conduc UTA. si care nu au miscat un deget in perioada de transferuri. Aceste concluzii ale noastre ,care iubim aceasta echipa , eu cred ca nu fac decat sa mobilizeze baietii ,citind aceste mesaje , deci pana la urma sunt constructive . Juventus, o echipa nascuta peste noapte sunt favoriti sambata dupa toate calculele dar, UTA.,baietii trebuie sa ne arate noua in meciul cu ei ca ne-am inselat ,si apoi jos palaria in fata lor !!! Pana una alta trebuie sa batem pe Mama mia obligatoriu. Succes !!!!

    0
    0
  7. Ar fi bine sa protesteze si conducerea utista pentru ,,parjolirea,,facuta de arbitrii contra noastra,dar Mezar,Gradinaru,Dragan…nu au priza la FRF cum au Juventus,Brasov,Chindia,Mioveni,Valcea….caci astia intra la orice ora la sefi….La noi nici antrenorii nu se ridica la nivelul dorit si citeam ce spunea un aradean ca D, Mitu oare de ce nu e coptat antrenor la UTA, ca fata de actualii…a fost ,,fotbalist adevarat,,!Totodata unii utisti ne intrebam de ce nu sunt inlocuiti ambii fundasi centrali ai UTAei,care tot gresesc?Se apropie Miovenii de fruntea clasamentului dupa victoria cu Valcea de astazi !Succes UTA,nu ne omora cu jocuri slabe…!

    0
    0
  8. haide UTA ,CAMPIOANA PROVINCIEI ,VOM CASTIGA SI ASTAZI SI SAMBATA VOM BATE PE CEI DIN COLENTINA SI ATUNCI SUNTEM IN CARTI! HAIDE UTA!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button