Rugby

Rugbiștii arădeni au contribuit la spectacolul de la Năvodari cu prețul…eșecului





Diferența pe tabelă în partida din runda inaugurală a Diviziei Naționale de rugby, dintre CS Năvodari și Clubul Universitatea Aurel Vlaicu Arad a fost mai mult decât dublă. „Marinarii” s-au impus cu 52-22, meritul „studenților” fiind acela de a fi participat la un meci plăcut ochiului, fără accidentări. „Oricât am dori să ne batem acum de la egal la egal cu Voluntariul nu prea putem. Au prea mulți jucători experimentați, am numărat șapte numai de la fosta prim divizionară Farul, care – practic – au făcut diferența. Am mai greșit și noi, cel puțin la trei dintre eseurile lor, dar, în rest, am încercat să ne ținem cât am putut de bine de adversari. Meciul nu a fost chiar într-o singură direcție, doar că, așa cum am spus, cu jucătorii tineri trebuie avut răbdare. În plus de asta, a contat și faptul că nu am legat niciun meci de pregătire în această vară”, spus antrenorul-jucător, Marian Grindei.

Acesta a început partida de sâmbăta trecută cu: Gabor, Dragoș, Ciocan – Dancu, A. Farcaș – Petrovai, D. Stoica, Maxim – Craiu, Borș – Mitroi, C. Farcaș, Nastiuc, Aanei- Afloare, pe parcurs mai intrând în luptă și Grindei, Gherdan, Jemna și Szucs. Eseuri au marcat pentru arădeni Borș, Grindei și D. Stoica, iar Afloare a reușit două transformări și o lovitură de pedeapsă.

Sâmbătă dimineață, pe arena din Sînicolau Mic, CS UAV Arad se va afla față în față cu RCM Galați. „Chiar dacă sunt campioni la rugby în 7 nu ne temem deloc de ei. Noi am folosit doar juniorii în această competiție, iar rugby-ul în 15 e cu totul altă mâncare de pește. Sperăm într-o primă victorie”, a mai menționat Grindei.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button