UTA Arad

Cu riscul demiterii, Stan și-a asumat protestul împotriva arbitrilor! Utiștii i-au sprijinit pe timișeni cu un…aut de margine





Antrenorul celor de la Mama Mia Becicherecul Mic și-a ținut promisiunea, iar jucătorii săi nu au apărut pe teren la meciul de Cupă cu UTA decât în jurul orei 14,40. Întârzierii cu 10 minute al primului fluier s-au adăugat alte două și jumătate, provocate de un aut de margine acordat intenționat de arădeni care au avut lovitura de începere. „Nu mai veau să reamintesc ce am pățit și noi cu arbitrajele chiar în play-offul sezonului trecut la Baia Mare și Tîrgoviște căci am făcut-o chiar de curând. Dar sunt lucruri ce nu le pot uita prea ușor . Astăzi, am respectat regulamentul ce permitea chestia asta cu mingea în aut. Era o chestiune de secunde, minute, atâta tot”, a menționat Roland Nagy la finalul partidei de la Timișoara.

Mai explicit a fost, bineînțeles, inițiatorul ineditului protest. „Acțiunea mi-o asum în totalitate. Lumea fotbalului din Timișoara poate nu cunoaște atât de bine ceea ce s-a întâmplat cu Mama Mia în primele cinci etape. Problemele mele noastre cele mari au fost în deplasare la Cermei și Galda, coroborat cu ceea ce s-a întâmplat la meciul cu Poli II. Protestul a fost pentru a atrage atenția asupra lucrurilor nefirești care se întâmplă în fotbalul românesc, împotriva greșelilor voite ale arbitrilor, care încă mai există. Atâta timp cât antrenorii, jucătorii, conducătorii sunt suspendați când greșesc, așa ar trebui suspendați și arbitrii când greșesc. Eu mă gândesc dacă voi fi sau nu pe bancă la meciul cu Pandurii II de vineri. Mă aștept în orice moment să se ia măsuri și din partea conducerii împotriva mea, pentru că eu am fost cel care a inițiat acest protest”, a menționat Cosmin Stan, antrenorul Mama Miei.

FOTO: UTA Media Design

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button