SOIMII PÎNCOTA

Și Pîncota a „sacrificat” Cupa? Jovanic: „Am dat șansa multor juniori, pe unii putem conta și în campionat”





Cel puțin deocamdată, Șoimii Pîncota e performera negativă a turului patru al Cupei României. La Timișoara, ASU Poli s-a impus cu 6-1 în fața „alb-negrilor”, care nu a aruncat în luptă cea mai bună formulă de joc. Dulap, D. Popa, Copilescu, Sarr, Taider și Oprea au făcut un antrenament fizic în această dimineață, în „garnitura” ce a jucat în Cupă făcându-și apariția mai mulți juniori. „Înfrângerea nu ne cade deloc bine, mai ales că a venit la un scor mai mare, dar am zis că e important să văd  la lucru și juniorii sau jucătorii care au evoluat mai puțin sau deloc în ultimul timp. Pe unii dintre cei care au jucat azi putem conta și în campionat, dar mai important e să avem toți jucătorii apți pentru meciul de sâmbătă. Personal, am uitat deja acest eșec și mă concentrez doar pe pregătirea partidei de la Tîrgoviște”, ne-a declarat Nikola Jovanic.

Unul dintre câștigurile de azi este japonezul Gentaro Murakami. Fostul mijlocaș ofensiv al UTA-ei a intrat bine în joc la înecputul reprizei secunde, a și marcat singurul gol al Pâncotei și: „E unul dintre fotbaliștii care ne va ajuta. De luni încolo mai așteptăm cel puțin o achiziție, sau cel puțin asta mi-a promis conducerea”, a adăugat antrenorul sârb.

La rândul ei, și timișorenii au făcut unele probe cu ocazia partidei de Cupă. Sorin Brîndescu i-a utilizat, din primul minut, pe portarul Markos Gkakos și mijlocașul Denis Băban, iar pe parcurs au mai intrat alți doi debutanți în acest sezon, Patrick Peter și Darius Neamțu. „Așa am gândit acest meci de Cupă, să fie o ocazie să joace și pentru cei ce nu au strâns prea multe minute în campionat. Cei ce au intrat, s-au achitat bine de sarcini, câtorva le-am oferit un meci întreg, pentru a le vedea potențialul. Am jucat destul de bine, victoria este clară, dar trebuie ținut cont și de valoarea adversarului. Ne dorim să strângem victorii și în campionat, acolo unde suferim, dar poate acest rezultat de dă puțin moral, puțină încredere. Sper ca jocul nostru să fie nu neapărat mai bun, ci mai eficient, să strângem puncte și să trecem peste linia roșie”, a menționat și antrenorul „alb-violeților” pentru druckeria.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button