UTA Academie

Au stins și mai mult „lanterna”: LPS Banatul – UTA Under 19 0-6





Echipa republicanilor mari ai „Bătrânei Doamne” confirmă panta ascedentă cu un rezultat ce nu lasă loc de comentarii. La Timișoara, „alb-roșii” nu au avut milă de LPS Banatul, formația de pe ultimul loc al clasamentului, fără niciun punct acumulat. Toma (de două ori), Pop, Varga (foto), Rogojan și Vasile au fost marcatorii UTA-ei Under 19 în etapa a 7-a a Ligii Elitelor.

„Jocul a fost la discreția noastră, dar trebuie să recunoaștem că am întâlnit și un advesar mai slăbuț. Ne bucură faptul că din cele șase goluri, cinci au fost reușite din acțiuni, ceea ce denotă o preocupare a echipei pentru joc. Suntem la al treilea succes consecutiv, dar nu putem uita nici punctele pierdute, tot la Timișoara, cu Centrul de Excelență, de la scorul de 2-0 pentru noi și egalul cu Târgu Mureșul, când am ratat o sumedenie de ocazii. Dar, de atunci, suntem în creștere de la etapă la etapă, lucru cel mai important, până la urmă”, a menționat Dan Oprescu, tehnicianul UTA-ei Under 19, care a stat pe bancă în partida de pe Bega.

Mureșan – Iova (Savin), Iuga, Rogojan, Revesz – Pop, Brănișteanu (A.I. Bodri) – Mager (Marica), Vasile, Varga (Adam) – Toma e formula de echipă aliniată de arădeni la Timișoara.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button