UTA Academie

S-a pus doar problema scorului: LPS Banatul – UTA Under 17  0-3





Cel puțin până în weekend, elevii lui Costel Bogoșel și Mihai Petcuț o egalează pe Ardealul Cluj în vârful ierarhiei seriei de Vest a Ligii Elitelor Under 17. Astăzi, la Timișoara, singura necunoscută a fost scorul la care „alb-roșii” se vor impune în fața ultimei clasate, LPS Banatul. Au făcut-o doar cu 3-0, fiindcă, din nou, și-au făcut locul destule ratări.

Soarta partidei era pecetluită de la pauză, când arădenii aveau deja 2-0 după reușitele semnate R. Pecuț (cap la centrarea lui Obrad) și Gruiescu (șut tare în gaura porții deviat de un adversar după linie). După pauză a înscris și nou intratul Nick Faur, după faza realizată de o altă rezervă, Dumitru. „Era necesar să luăm punctele pentru a rămâne pe podium, mai ales că urmează meciuri foarte grele, cu echipele din prima parte a clasamentului. Am jucat binișor și azi, adversarii nu au avut decât vreo două-trei situații, rezolvate de Creța, aflat la debutul oficial în echipa noastră. Sperăm să ne recuperăm cât mai repede și jucătorii accidentați sau bolnavi, pe Zamfir, Toda sau Stan, căci avem nevoie de toată lumea la ce meciuri tari mai avem în această toamnă”, a menționat Costel Bogoșel, tehnicianul tinerilor utiști.

Creța – Obrad, Deliman, Onuțan, Frai – T. Bodri, Sabău, L. Bodri, Deta – R. Petcuț, Gruiescu, plus N. Faur, Dumitru, Șicolvan, Țuța și Debre au fost jucătorii utilizați azi pe Bega de UTA Under 17.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button