UTA Arad

UTA ar fi găzduit campioana României în 16-imile Cupei! Dinamo joacă în familie pentru calificare





După ce s-au am aflat și ultimele două echipe calificate și anume CSM Râmnicu Vâlcea (7-6 cu Filiași, după penalty-uri) și CS Mioveni (2-0 la Păulești), la Casa Fotbalului a avut loc tragerea la sorţi a şaisprezecimilor de finală ale Cupei României, faza naţională, ediţia 2016-2017. Astfel, conform tragerii, campioana Astra Giurgiu va juca la Timișoara, cu Mama Mia Becicherechu Mic, echipă ce a eliminat-o pe UTA în turul patru. Totodată, Dinamo va juca împotriva echipei secunde a clubului, Dinamo II, iar Steaua va merge la Suceava, pentru a întâlni Foresta. Formațiile ce le-au elimiat pe Pîncota și Sebiș, joacă cu Pandurii Târgu Jiu, respectiv Metalsport Galați.

Iată tablou complet al 16-imilor de finală:

Unirea Tărlungeni – ASA Târgu Mureş
CS Afumaţi – FC Botoşani
Dinamo Bucureşti II – Dinamo Bucureşti
Foresta Suceava – Steaua Bucureşti
CS Baloteşti – Viitorul Constanţa
ASU Politehnica Timişoara – Pandurii Târgu Jiu
Metalurgistul Cugir – CSM Poli Iaşi
CSM Râmnicu Vâlcea – CFR Cluj
Chindia Târgovişte – ACS Poli Timişoara
Dacia Unirea Brăila – Concordia Chiajna
Nuova Mama Mia Becicherecu Mic – Astra Giurgiu
Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – CS Universitatea Craiova
FC Academica Clinceni – FC Voluntari
CNS Cetate Deva – Gaz Metan Mediaş
Metalosport Galaţi – Luceafărul Oradea
Olimpia Satu Mare – CS Mioveni

Meciurile din şaisprezecimile de finală ale Cupei Romaniei se vor disputa într-o singură manşă, eliminatorie, în zilele de 25, 26 şi 27 octombrie.

Echipa din urna B care elimină echipa din urna A îi va lua locul acesteia şi va face parte din urna A la tragerea la sorţi pentru următoarea fază a competiţiei. De această nouă schimbare în regulament poate profita în acest tur 11 cluburi: Unirea Tărlungeni, CS Afumaţi, Dinamo II, Foresta Suceava, CS Baloteşti, ASU Poli, Metalurgistul Cugir, CSM Râmnicu Vâlcea, Chindia Târgovişte, Dacia Unirea Brăila şi Nuova Mama Mia Becicherecu Mic.

Un comentariu

  1. Acum pe cine mai gazduieste Domnule Gradinaru. Zi dumneata, nu era frumos sa vada si oamenii din Arad pe Astra in frunte cu Alibec, Texeira, Daniel Nicolae, Budescu etc.,chiar daca UTA. nu se califica dar era ceva,lumea era fereicita dar dumneata ai decis sa bagi juniorii si de care au facut figuratie in fata unei echipe codasa in liga3a cu 3puncte. Sa vedem ce faceti cu Juventus pt. ca acuma jucatorii titulari sunt foarte odihniti si

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button