UTA Arad

UTA are un sponsor principal: Pletl oferă 30 de mii euro pentru: „A duce împreună echipa în Liga 1”





Începând din această săptămână, clubul UTA și compania Pletl au bătut palma pentru un parteneriat de cel puțin un an, cu posibilitate de prelungire. Manfred Pletl, proprietarul societății arădene, a achiziționat un Pachet Platinum, ceea ce presupune că numele firmei va apărea pe pieptul jucătorilor ca sponsor principal. Suma de bani ce intră în contul „Bătrânei Doamne” se ridică la 30 de mii de euro, dar Pletl o va ajuta și logistic pe echipa fanion a Aradului. Chiar în acest weekend, două autocare Pletl vor pleca spre Barcelona cu cinci grupe de copii ale UTA-ei: 2001, 2003, 2004, 2006 și 2007.

„Este un moment important pentru noi, ne-am dorit demult să fim alături de un brand consacrat al Aradului și iată că am reușit”, a punctat Codru Grădinariu, directorul general al UTA-ei. „Mă bucur să fim alături de echipa UTA, sper că împreună vom duce echipa în Liga I. Cred că e și dorința arădenilor de mulți ani. Doleanța noastră este ca și Primăria să ne pună șa dispoziție un stadion nou”, a completat Manfred Pletl, proprietarul companiei, însoțit la conferința de presă de azi de fiul său, Benny.

Istoricul firmei Pletl

În anul 1987, dl. Manfred Pletl înfiinţează firma ”Reiseburo Pletl”, deschizând astfel drumul spre transportul internaţional de persoane şi colete pe ruta Germania-România şi retur, iar în anul 1990 achiziţionează primul autocar. În anul 2000, se inaugurează noul sediu al firmei PLETL, situat pe E68-DN7, la intrarea in Lipova dinspre Arad.

Ca o dovadă a progresului continuu, anul 2008 aduce inaugurea Autogării Internaţionale Pletl din municipiul Arad, urmând ca în 2011 să fie deschisă AUTOHOF PLETL, întinsă pe o suprafaţă de 40.000 metri pătrați, fiind prima de acest de acest gen din ţară şi una dintre cele mai mari si moderne parcări din vestul țării.

În prezent, parcul auto Pletl cuprinde un număr de peste 40 de autocare şi microbuze, fiind în continuă creştere şi modernizare.

Firma Pletl este considerată una din cele mai mari firme de transport persoane pe ruta Germania-România.

9 comentarii

  1. Sponsor principal cu 30 mii euro…cam putin, e cit se castiga la o nunta ..buna. Dar e un pas in fata , fata de spalatorii si covrigarii

    0
    0
  2. Felicitari conducerii. E sponsor principal dar nu exclusiv. Ar fii superb ca Pletl sa imscriptioneze un autocar cu insemnele clubului.

    0
    0
  3. Este un fost coleg de clasa cu mine pe cind eram la scoala la Lipova. ( Am fost si la gradinita cu el ). Haide UTA !!!

    0
    0
  4. Ion fa o nunta buna si dai la UTA. Nu vei fi refuzat cred. Chiar si mai putin. Sunt pachete pt suporteri de 300e.
    Suntem buni sa comentam doar. Mai bine am fi prezenti pe stadion..

    0
    0
    1. „Lupule” Aradul este un oras cu nume si renume, nu eu trebuie sa fac, eu nunta …, ci Meszar, Gradinaru si altii. Avem Vagoanele ( de marfa si de tren +tramvaie), avem doua Universitati, ( cu -preterntii) , avem cum bine spune cineva : Takata, Leoni, il avem pe dl Musca, exista firme destule , dar si oameni , cu bani, lipseste liantul….adica dl Falca, acum interesat de chestii „nationale”. Aradul poate tine UTA, , apropos Cosma & Tucudean cum reactioneaza ?. PS. Eu nu am dat 300 eu, , dar eu am platit 2 abonamente ! Tu, cu ce te lauzi ?

      0
      0
    2. „Lupule” , nu te lua de Ion, pentru parerea sa, Aradul este un oras cu nume si renume, nu trebuie sa faca, el nunta …, ci Meszar, Gradinaru si altii. Avem Vagoanele ( de marfa si de tren +tramvaie), avem doua Universitati, ( cu -preterntii) , avem cum bine spune cineva : Takata, Leoni, il avem pe dl Musca, exista firme destule , dar si oameni , cu bani, lipseste liantul….adica dl Falca & partidele care se vreau importante, , cu Falca acum interesat de chestii „nationale”. Aradul poate tine UTA, , apropos Cosma & Tucudean cum reactioneaza , ca Atletico e inca al lor ?. PS. Eu nu am dat 300 euro, , dar eu am platit 2 abonamente ! Tu, cu ce te lauzi ?

      0
      0
  5. Este o suma frumoasa, felicitari Pletl. Ion, poate tu ai bani multi si pt tine 30 mii sunt bani de buzunar dar gandeste la ce probleme financiare sunt in fotbalul romanesc orce ajutor e binevenit. Nu se justifica comentul tau in nici-un fel

    0
    0
  6. ESTE BINE CA IN SFARSIT O FIRMA DE RENUME SE ASOCIAZA CU BREDUL ARADULUI,HAIDE UTA ,CAMPIONA PROVINCIEI!

    0
    0
  7. Haideti leoni, takata, coficab..da-ti si voi inapoi ceva comunitatii care va imbogateste! Dar ai nostri mai bine sponsorizeaza pe altii, imi aduc aminte ca firma aia din cocosvaros darimex a fost cred ca 10 ani sponsorul gloriei bistrita!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button