Fotbal feminin

Echipele de fotbal feminin ale Aradului îşi propun victorii şi la finalul săptămânii: Piroş Security chiar împotriva liderului





Sezonul a început excelent pentru cele două formaţii de fete ale judeţului Arad. Ineul a învins-o cu 6-2 pe Vasas Odorhei în eşalonul secund, în timp ce nou înfiinţata Piroş Security a câştigat (4-2) la Baia Mare, cu Independenţa. În weekend, ambele formaţii vor să continue seria câştigătoare.

O pâine de mâncat la Satu Mare

Cel puţin declarativ, ineuancele încearcă să atace promovarea în Superligă. Startul a fost lansat, dar el ar trebui dublat cu un succes duminică dimineaţa. La Satu Mare, e pâine bună de mâncat atâta timp cât Juniorul a pierdut ambele întâlniri în acest sezon şi a făcut-o la scor: 4-2 la Osorhei şi 9-0 Becicherec. „Ne propunem victoria fără doar şi poate. Sezonul trecut, ne-au bătut cu 4-2 în retur, dar eu zic că avem un lot mai bun decât în primăvară. Din păcate, nu ştim încă dacă vom putea conta pe Alice Cociuba şi nici pe Joldeş. Dar, am legitimat-o pe Florentina Ancăş, un atacant puternic, care sigur ne va ajuta”, a menţionat Cristian Sculici, antrenorul ineuancelor.

Şiria, gazda Vulpiţelor Galbene

Succesul din Ţara Oaşului, primul din existenţa clubului, a adus mult entuziasm în tabăra celor de la Piroş Security. Arădencele au realizat că pot fi una dintre forţele Ligii II feminin, dar cel mai bun prilej să şi demonstreze asta apare chiar duminică. De la ora 11, stadionul „Otto Greffner” e gazda Vulpiţelor Galbene Roman, formaţie ce conduce în clasament cu 4 puncte acumulate şi 8-4 golaveraj. „Am prins mult curaj şi încredere cu acea primă victorie de la Baia Mare, dar suntem convinşi că vom da peste un adversar de un alt calibru. Dar, dacă le recuperăm pe Liheţ şi Danciu, care au acuzat ceva probleme de sănătate, avem şanse bune de a câştiga duminică”, a menţionat Gigi Cameniţă, tehnicianul celor de la Piroş Security.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button