UTA Arad

Nagy, despre obiectivul meciului cu Juventus: „Trei puncte pentru a rămâne în plutonul echipelor ce se distanțează de restul”

Echipa emblemă a județului nostru încheie o săptămână agitată. Eșecul la scor de la Sfântu Gheorghe a fost dublat de o eliminare rușinoasă din Cupa României, echipa nemailegând două înfrângeri consecutive în meciuri oficiale de foarte mult timp. De fapt, nu s-a întâmplat niciodată de când echipa a revenit pe scena eșalonului secund, ceea ce oferă o oarecare stare de îngrijorare și neliniște în rândul suporterilor. Iar adversarul de mâine nu este unul tocmai inspirat ales de sorți.

Nou promovata din cartierul bucureștean Colentina e liderul surpriză al campionatului ligii secunde. Puțini ar fi pariat pe Juventus în debutul stagiunii, pentru ca etapă de etapă, echipa lui Chivorchian și Oprița să-și „demaște” intențiile prin evoluții și rezultate pe măsură, dar și printr-un respect constant al arbitrilor față de ea (excepție face doar meciul de la Brașov). De altfel, Roland Nagy a și pomenit de acea partidă când a făcut „breviarul” parcursului celor de la Juventus. „Nu au ajuns întâmplător pe primul loc, a fost echipa cea mai constantă a campionatului. Exceptând partida de la Brașov, unde au pățit cam ce am pățit și noi și pe cea de la Sfântu Gheorghe, unde a scos un egal în fața unei formații ce pierde greu puncte acasă, Juventus are 8 victorii. Șapte, dacă nu o punem la socoteală pe cea cu Pîncota, care nu e prea elocventă și nici scorul mare la care au învins. Însă, chiar dacă scoatem cele 18 goluri, rămân cu un număr bun, dar mai ales cu un echilibru între goluri date și cele primte. Este clar că o formație ce a luat numai 3 goluri în zece partide denotă omogenitate și organizare bună a jocului. Au și un apetit ofensiv bun, dar mai ales un finalizator constant în persoana lui Chipirliu. Și, peste toate astea, mai au și o conducere bună, infrastructură și stabilitate. Dar, până la urmă, cel puțin acasă am demonstrat forță, nu întâmplător suntem neînvinși de un an și ceva. Oricâte probleme am avea, suporterii și determinarea noastră ne pot ajuta să câștigăm împotriva oricui. Este clar că ne propunem trei puncte și sâmbătă pentru a rămâne în plutonul echipelor ce, încetul cu încetul, se distanțează de restul”, a menționat Roland Nagy, care nu-i va avea la dispoziție pe mijlocașul Tănase (suspendat) și atacantul Petre (plecat la lot).

Partida de pe „Motorul”, de la ora 15,30, ar putea aduce față în față următoarele echipe:

UTA: Miron – David, Manea, Gligor, Burlă – Jorza, Chindriș – Strătilă, Covaci, Andor – Curtuiuș.

Juventus: R. Stoian – Val. Dima, I. Morariu, Beţa, Carabela – Val. Bărbulescu, Al. Roşca – Chipirliu, Băjenaru, Stoenac – Buhăescu.

Arbitri: Florin Marcu (Oradea) – Mihai Marica (Bistrița), Marius Badea (Râmnicu Vâlcea). Rezervă: Dorian Barzuca (Lugoj)

Observatori FRF: Ioan Onicaș (Zalău), Valer Vancea (Oradea)

Comentarii Facebook

0
0

2 comentarii

  1. As avea o observatie de facut d-le Nagy : NU cred ca „peste toate astea „,ci mai degraba DATORITA faptului ca „au o conducere buna, infrastructura si stabilitate ” oaspetii de azi sunt unde sunt.
    HAIDE UTA!!!

    0

    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close