SOIMII PÎNCOTA

„Șoimii” rămân cu un singur punct în clasament: Meciul cu Baloteștiul rămâne pierdut





Deși își punea mari speranțe într-o victorie la Comisia de Disciplină și Etică a FRF pentru punctele partidei de la Balotești, când medicul echipei gazdă ar fi sosit la stadion mai târziu decât sfertul regulamentar, Șoimii Pîncota a primit răspuns negativ. Prin urmare rezultatul rămâne cel stabilit pe 24 septembrie pentru formația pregătită de Cornel Nica.

Memoriul depus de Liviu Ilea, directorul sportiv al grupării arădene a fost argumentat și cu probe video, cu ora la care doctorul ilfovenilor a intrat pe ușa stadionului, însă  federalii nu le-au luat cu adevărat în cauză. Probabil, s-au gândit că, trecând peste ceasul oficial al unui arbitru, se creează un precedent periculos, așa că pîncotanii răman doar cu punctul cucerit pe teren contra celeilalte codașe, ACS Berceni. În plus, membrii Comisiei ar fi dorit și o a doua sau o a treia filmare, care să o confirme pe prima, iar acestea nu au existat.

Un comentariu

  1. Inca o data regulamentele si regulile impuse de FRF sunt praf,suntem in continuare bataia de joc al unor oameni care nu respecta nimic ,nici tu competitie si nici o regula sau regulament! O bila neagra ptr.trupa lui Burleanu intr-un caz chiar fara miza si tocmai de -aceea trebuiau sa aplica stric litera si spiritul legii! Pacat,traim in Romania SI cateodata o facem degeaba!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button