Fotbal judetean

Salt lin cu Par(l)apan(ta): Frontiera Curtici – Voința Mailat  6-0





„Dușul rece” de la Vladimirescu i-a trezit la realitate pe „grăniceri”. Deși echipa a avut ocaziile sale etapa trecută în „fieful”  codașei de lângă Arad, Dinu Maghici nu a putut digera „derapajul” și toată săptămâna și-a băgat în „priză” fotbaliștii. Rezultatul a fost o victorie la scor de tenis contra Mailatului, o formație aflată și ea până ieri pe o pantă ascendentă , dar mai ales un joc frumos, spectaculos.

Cu excepția primului gol, venit din partea lui Adelin Parlapan (foto, care avea să fie autorul unei „triple”) încă din minutul 8, restul au căzut după faze legate de joc. A mai reușit și Nedea o „dublă”, iar rezerva Săcui a închis tabela în ultimul minut de joc, spre satisfacția antrenorului lor. „Chiar dacă meritul pentru rezultat și prestația bună este al întregii echipe, chiar vreau să-i remarc pe cei doi marcatori, Parlapan și Nedea. Au 20, respectiv 19 ani și, în mod normal, ar trebui să tindă spre un eșalon superior. Atât lor, cât și celorlalți  jucători tineri că trebuie să dea totul fotbalului chiar și la acest nivel, deoarece nu e deloc târziu pentru ei să-și facă o carieră în acest sport. Totodată, mă mulțumește faptul că echipa a jucat din primul până în ultimul minut la aceeași intensitate și asta împotriva unei echipe bine pregătite din punct de vedere fizic și așezată corect în teren. Cred că discuția bărbătească pe care am avut-o cu ei după eșecul de la Vladimirescu a avut efect, însă vreau să cred că vom aborda la fel și cele două deplasări consecutive foarte grele, la Șimand și Felnac”, a menționat Dinu Maghici, tânărul tehnician al Frontierei.

Formații:

Curtici: Iacob – Gavriș (80 Rotar), D. Crișan, Pleșca (78 A. Don), Morariu – Parlapan, Hanc, Nedea, Varga (72 Roza)– Avrămuțiu, Liga (76 Săcui),

Mailat: Barabaș (81 Lazea) – Ungureanu, Bălă (63 Mihnea), Cernat, Popa (34 V. Căliman) – Chepețan, Cotoc (76 I. Crișan), C. Morariu – Cheșa, Epure, Mateucă.

Arbitri: Dorinel Herțeg – Cristian Căsuț, Lucian Berariu. 

Observatori AJF: Cornel Tiulea, Gheorghe Sfăt.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button