UTA Arad

Nagy a fost anunțat că nu o va mai pregăti pe UTA, cine conduce antrenamentul azi? Selymes, Ganea sau Falub – ultimele „piste”





Aseară, într-un final, Roland Nagy a fost și el anunțat oficial printr-un telefon de la cel care conduce clubul fanion al Aradului că nu o va mai pregăti pe UTA. Teoretic, însă, antrenorul arădean se va prezenta la ora 15 (ora antrenamentului de azi al „alb-roșilor”) la stadion, alături de ceilalți membri ai staffului tehnic, Cristi Todea și Dan Țapoș, fie și pentru a-și lua rămas bun de la jucătorii cu care a lucrat atât de bine în ultimii ani.

Cine va conduce antrenamentul, nimeni nu știe. Lucrurile sunt la nivel de discuții, negocieri, propuneri – contrapropuneri. Cert este că echipa fanion a Aradului are nevoie de antrenor cu Licența PRO sau unul dispus să se înscrie la cursuri începând cu luna februarie a anului viitor, dar pe cheltuiala proprie. Așa că variantele cu tehnicieni băștinași cade, atâta timp cât doar Ionuț Popa corespunde descrierii, dar el o conduce pe ACS Poli în Liga 1. Și de aceea, s-a ajuns la Roșu, Ciobotariu, iar mai nou se bat și „pistele” Falub, Ganea și Selymes, însă, așa cum anticipam, lucrurile nu sunt deloc simple. Vorbim despre tehnicieni cu pretenții și aici nu neapărat de ordin salarial, ci care-și doresc condiții de performanță. În principiu, un lot competitiv, care UTA-ei îi cam lipsește în momentul de față, iar transferuri din rândul fotbaliștilor pregătiți și obișnuiți cu nivelul se mai pot face doar în iarnă.

Pe de altă parte, „Bătrâna Doamnă” beneficiază de un program destul de accesibil până la finalul turului. După deplasarea de la Olimpia, urmează meciuri cu D. Călărași, Tărlungeni, Clinceni, ASU Poli, Balotești, Berceni, formații aflate în partea a doua a clasamentului și de abia înainte de vacanța de iarnă vine provocarea Chindia. E un aspect pe care un antrenor care își negociază venirea la UTA sigur îl ia în calcul.

17 comentarii

    1. Macar cand era Falub antrenor echipa juca destul de bine si frumos, nu cu mingi lungi! Cat despre Ganea, nu e nevoie sa fim facuti de ras, e polist, e fara bun simt si nu are ce cauta la UTA! Selymes e alt profil, dar pe oriunde a fost nu a avut rezultate! Nu e foarte bun antrenor! Cel mai bun era L Rosu, dar nu vine!

      0
      0
  1. Parca imi pare rau de Roland Nagy … Omul acesta a facut totul pentru aceasta echipa. Multumim pentru clipele traite alaturi de o echipa care pana nu demult era desfiintata. Pentru noi doar UTA conteaza !! Mult succes in continuare.

    0
    0
  2. dela discutile purtate cu numerosi antrenori ,se va ajunge la antrenorul secund sa pregateasca echipa !

    0
    0
  3. Mulțumim pentru tot Roland Nagy!! ai făcut o treabă bună la UTA, dar fiecare dintre noi își are limitele. sper sa ramai la club fiindcă ești trup si suflet UTist!!

    0
    0
  4. Dinou il aduceti pe Falub !!! Aduceti un antrenor bun precum Ganea ca asta scoate untul din ei si sa vezi atuncea calitate in joc la UTA. !!!

    0
    0
  5. Conducerea !!!! Aduceti-l domne pe GANEA ca nu o sa regretati si toata suflarea utista de pretutindeni il va ovationa pe acest om si o sa vedeti ca am avut dreptate pt. ca este singurul om care poate duce UTA. pe drumul cel bun in liga1,un bun antrenor in care jucatorii nu ues din cuvantul lui si va scoate untul din ei la antrenamente, o sa vedeti , de o sa vii cu doua ore la stadion sa apuci loc !!!

    0
    0
    1. Ca ai citit tu pe alt site insemana ca asa si va fi 100% . Oricum este ce mai proasta alegere din toate variantele posibile . Nu a avut deloc perfomante pe unde a fost

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button