UTA Arad

A venit și anunțul oficial al clubului: „Mulțumim pentru tot, Roland Nagy!”…la Liga a 2-a, bun venit la Liga 3-a sau Elite?





La mai bine de 24 de ore de când s-a luat decizia oficială de schimbare a antrenorului, clubul UTA a emis și ea, într-un final, comunicatul oficial. Vi-l redăm mai jos, cu o mențiune. La un moment dat se spune că Roland Nagy e inivitat să facă în continuare parte din proiectul UTA, adică, cel mai probabil, să coboare la Liga a 3-a sau Liga Elitelor. E greu de presupus că fostul mijlocaș va accepta „provocarea”, dar a fost de datoria morală a clubului să încerce…

”Pentru a nu periclita obiectivul propus pentru sezonul 2016-2017, conducerea clubului UTA a făcut o analiză și a ajuns la concluzia că a sosit momentul în care e nevoie de o schimbare.

Roland Nagy a avut o contribuție importantă la tot ce a însemnat ascensiunea proiectului UTA, fiind alături de noi de la început. A fost o perioadă de trei ani cu rezultate deosebite, de la cele două promovări consecutive până la ajungerea în punctul în care am jucat pentru promovarea în Liga I. A depus un volum foarte mare de muncă, uneori în condiții grele. Pentru tot, îți mulțumim, Roland Nagy!
Clubul își dorește ca Roland Nagy să facă parte în continuare din proiectul UTA. După o meritată pauză de odihnă de câteva săptămâni, Roland Nagy va decide dacă acceptă oferta noastră.
UTA cu Roland Nagy
* 2013/2014 (din etapa VII) Liga IV Arad           30    25    3     2    143-9   78  – locul 1
* Câștigarea Cupei României, faza județeană
*2014/2015, Liga III seria IV                             24   17    5      2    56-20   36 – locul 1
* Calificare în turul IV din Cupa României
* 2015/2016, Liga II sezon regulat                    26   15     6      5    48-28   51 – locul 3
* 2015/2016, Liga II Play-off                            10     6     3      1    18-14    41 – locul 2
* Calificare în ”16-imile” Cupei României

* 2016/2017: Liga II                                        11     6     2      3    20-11     9 – locul 8”

uta-arad.ro

15 comentarii

  1. Pentru a nu periclita obiectivul propus pentru sezonul 2016-2017, conducerea clubului UTA a făcut o analiză și a ajuns la concluzia că a sosit momentul în care e nevoie de o schimbare.Care este obiectivul pentru sezonul 2016-2017?

    0
    0
  2. Sa vina GANEA sa antreneze UTA. nu Falub pt. ca a mai fost si nu a facut nimic. Sa vina Ganea,Ganea, Ganea, Ganea, Ganea, Ganea, Ganea !!!! Este singurul antrenor cu personalitate care poate duce UTA. pe drumul cel bun in liga1. Sa faca conducerea toate eforturile pt. al aduce si o sa vedeti ca toata suflarea utista nu o sa regrete !!!

    0
    0
  3. Falub a mai fost la UTA. si nu a facut nimic, ar fi culmea sa il puna pe Falub antrenor, ca mai bine ramanea Roly. Asa ca aduceti alt antrenor in afara de Falub pt. ca bateti pasul pe loc !!! Pe GANEA, asta este cel mai bun si nu ve-ti regreta !!

    0
    0
  4. E praf totul e jale mare la UTA.Atata timp cand cineva tot promite constructia unui stadion de vreo zece ani si promite finalizarea lui de vreo 5 ani visul uneie chipe de liga 1 devine o himera.Jucatorii au salarii mici dar…restante.Crestem juniori dar cum scoate unul capul il vindem pe nimc(ne si laudam cu asta) nu Nagy si Toddea sunt vinovati ci conducerea clubului.lotul actual e mai slab decat cel de anul trecut.Se joaca pe un maidan nu teren sde fotbal …rusine.De ce a plecat Tucudean ? Sa spuna conducerea la inceputul fiecarui sezon care este obiectivul echipei. Rusine

    0
    0
    1. Jale pe naiba, probabil era mai bine pe vremea martian, chirila si alte nulitati. Stadionul cand va fi gata, va fi, salariile sunt in jumatatea suprioara a ligii a doua si macar se dau (vezi ca si in liga1 sunt restante mari), iar despre roly, cu tot respectul, dar e un tehnician limitat. Intotdeauna a fost. Pana una alt un junior de-al UTAei a fost cel mai scump junior transferat in romania. Tu nu vezi ca restul echipelor din liga 1 iau doar liberi de contract?

      0
      0
  5. Multumiri, R Nagy! Sunt sigur ca, mai devreme sau mai tarziu, vei reveni la UTA. Pana atunci, succes in continuare. Cluburi de divizia A nu vor ramane indiferente la munca depusa la UTA in conditii incredibil de grele (div D, C si B – fara stadion, si totusi performanta: promovari, jucatori vanduti, juniori la nationale). Un sincer bravo din partea mea. Hai UTA!

    0
    0
  6. rusine sa le fie conducatorilor care au ca obiectiv propriile interese. acest asa zis anunt oficial este o bataie de joc. aceasta conducere ma scoate din pepeni cu asemenea atitudine.. de ce nu face stimata si onorabila conducere si alte anunturi oficiale? gunoaielor!!!

    0
    0
  7. acest anunt oficial este o bataie de joc.. conducerea clubului isi vad doar de buzunarele proprii.. doar atat ati avut de transmis prin acest anemic anunt oficial hotilor?

    0
    0
  8. Sincer imi pare foarte rau de Roly. Un om extraordinar,un om de bun simt. Imi pare foarte rau ca nu ma mai pot intalni cu el la Targoviste sa vorbim despre UTA.. Un utist adevarat. Vina nu este numai a lui, vina o poarta si conducerea care nu ia pus la dispozitie jucatorii promisi si acuma sa fim sinceri, ce antrenor va putea sa joace majoritatea numai cu juniorii !!!. Daca i se aduceau 2-3 jucatori cu experienta, Roly statea pe banca si acuma,dar el a tacut si uite ca a incasat-o !!! Sa vedem daca SELYMES va putea lucra cu acest lot subtire !!! Mult succes Roly si te rog eu , NU TE DESPARTI DE UTA. !!!

    0
    0
  9. Roly multumim ptr tot ce ai facut,eu sincer cred ca atat poti sau atat ai fost lasat sa faci !!! Daca m-am inselat in privinta calitatilor tale imi cer scz de acum ,daca nu ai fost lasat ,asta e… asa e cand nu poti misca in fata sefilor! Eu as fi plecat in secunda 2 cand as fi fost obligat sa joc cum vreau sefii.Mai bine porumbel liber,decat soim legat de mana stapanului ! Sper ca orice antrenor va veni sa aiba mai multa putere de decizie si sa faca echipa sa joace cu adevarat fotbal !

    0
    0
    1. Subscriu la ceea ce spun @nelu si @petre, Rolly a gresit fiind prea bland. Ar trebui sa ne explica de ce nu a stat, la echipa, preparatorul fizic, de ce a acceptat plecari fara sa puna nimic in loc ?. Nu mai bine pleca atunci, cind au plecat Hlistei si Rus gratis ? Cine l-a oprit sa nu incerce macar unul dintre tinerii care nu au venit de la Atletico ?. Ca Rolly trebuie sa stie ca , avand fizicul, care il au Costin, Vlad Michel, si inca citiva,nu pot ajunge prea sus, nici cu tehnica si cu rezistenta nu stau teribil. Acuma, dar mai tarziu ? Se pare ca va veni Rosu, asta a fost un jucator tehnic, daca nu va fi sabotat de veteranii echipei, le va cere sa joace alt fotbal, poate la inceput nu va avea rezultate, dar macar sa jucam ceva. Sincer , imi pare rau de Rolly,cred ca se simte nedreptatit, dar si-a facut-o cu mina lui, ascultand orbeste ce ii ziceau Meszar si Pacurar. Bine zice @petre, mai bine porumbel liber,decat soim legat de mana stapanului ! . Sa speram in vremuri mai bune !

      0
      0
  10. Roly, pe langa ca a fost prea bun cu jucatorii, el nici nu a putut sa faca mai mult pt. ca i sa impus politica lor axata numai pe juniori !!!

    0
    0
  11. O sa plangeti dupa Roly….Popa….si dupa ceilalti aradeni…!!! Aduceti mercenari care , vor distruge echipa si vor pleca..!!! Daca nu aveti obiectiv de ce a-ti inlaturat un aradean, care va dus pana aici,,? Gresala fatala…!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button