UTA Arad

Obiectivele lui Roșu în..„alb-roșu”: „Promovarea, un joc cât mai bun pentru a aduce cât mai multă lume la stadion”





Bineînțeles, Laurențiu Roșu nu putea evita subiectul obiectiv stagional. De altfel, cu acesta a și început după ce Codru Grădinariu a făcut introducerea, precizând că fostul mijlocaș a venit la Arad pe filiera impresarilor Ilie Vâju (fost ziarist și ofițer de presă la FC Brașov) și Ciprian Giurcă (care l-a reprezentat pe ex. utistul Cristi Bălgrădean). Le mulțumesc celor din conducerea clubului, e prima mea experiență ca antrenor principal. Voi face tot posibilul ca echipa să joace cât mai bine. Obiectivul rămâne promovarea în prima divizie. E important că bugetul e asigurat, jucătorii sunt plătiți la zi, e un proiect foarte interesant atât pentru mine cât și pentru public. M-aș bucura să promovăm, acest public o merită. Iar noi ar fi păcat să nu profităm de sprijinul suporterilor”, a menționat antrenorul.

După cum scriam și dimineață, înainte de a începe primul său antrenament la UTA, Laurențiu Roșu a vorbit destul de mult de conduita elevilor săi. „Într-adevăr, îmi place disciplina la echipă, vreau să avem o disciplină bună. Vom avea și un regulament intern, care trebuie respectat. Sunt flexibil, înțeleg unele lucruri, dar nu pot să exagerez cu altele. Am fost jucător, îi înțeleg pe cei care sunt acum în lot, încerc să îi ajut ca să dea randamentul cât mai bun. Vrem să facem tot posibilul să aducem echipa în prima Divizie din nou, căci sunt sunt aproape zece ani de când nu a mai fost acolo, iar palmaresul șase campionate și două cupe obligă. Vom munci zi de zi, vom încerca să facem lucrurile cât mai bine să avem rezultate. Vreau ca prin jocul practicat să aducem cât mai mult lumea la stadion, iar pe suporterii înflăcărați să îi motivăm prin rezultate și prin joc”, a mai punctat tehnicianul.

Acesta a recunoscut că nu a prea avut ochi pentru liga secundă din România înainte de a acceptat oferta UTA-ei. „Din Spania urmăream pe Digi Sport în special partidele de Liga 1. În weekendul ce a trecut am văzut meciul UTA-ei și pe cel al Luceafărului la Berceni. Știu doar că trebuie să facem cât mai multe puncte, căci unele echipe au început să se distanțeze în vârful clasamentului. Într-adevăr, nu știu prea multe despre celelalte echipe, ceilalți adversari, dar mă voi documenta în parte despre fiecare, mai ales cu cei pe care urmează să-i întâlnim, începând cu Olimpia Satu Mare.  Am văzut că a fost ceva scandal la meciul lor cu Tărlungeniul, s-a lăsat și cu cartonașe roșii, vom încerca să aflăm care sunt jucătorii în cauză de la Satu Mare”, a adăugat Roșu.

Din păcate pentru utiști, un singur sătmărean a fost eliminat la Ștefănșeti. Acesta este portarul de rezervă, Andrei Preda, în timp ce Onicaș, S. Pană, Kalanos, Mureșan și Faur s-au „oprit” la „galbene”.









8 comentarii

      1. N ai destui aradeni in lot si n club? Nu se poate exclusiv cu aradeni pt ca dupa cum vezi, nu exista material destul de bun.

        0
        0
  1. Vorba spusa e mai simpla, sa faci ce spui e mai greu. Prima chestie este ca sint tare curios sa vad treaba asta cu disciplina, la Stratila, la Copil, la Manea,etc, cind ii va alerga ala. A doua chestie este ca , greu ii vei obisnui pe cei din aparare sa paseze si imediat sa se demarce, sa joace fara acoperire, si inca si mai greu e sa-l faci pe Chindris, sau pe Tanase-care de 3 ani fac doar faza defensiva- sa dea pase, sa dribleze, sa verticalizeze. In atac sint doar doi Curtuius si Petre,, nici o alta rezerva, vor venii cartonasele, accidentarile, oboseala.. Ca o parere UTA nu va aduce rapid ceva important. La ora asta pentru Burla, si Petre nu exista rezerve, under 21, Tanase sau Jorza sint cam totuna, dar cind intra Costin, Michel.apare jalea.Nu au fizic, nu prea stiu, doar vreau si nu prea pot. Deci cum sa obtina Rosu rezultate repede ?. La iarna prevad mari schimbari de lot, multi din cei in jur de 30 de ani vor pleca,ca la UTA nu sint nici bani si in plus vor fi pusi la munca, si asta..nu place. Curtuius, Stratila, manea nu au rezerve, cit de cit de apropiate, ca valoare, cu juniorii nu poti razbate, cint sint mai mult de 3 in echipa In conducerea la UTA trebuie adus un sef care sa stie, care sa aiba relatii, asa cu Voinea pe post de sef in acte si cu Meszar in fapt nu va merge treaba. Iar Gradinaru si Dragan sint baieti buni, dar prea tineri , inca au mentalitate de jucator. Pe termen scurt nu vad cum ar putea avea Rosu realizari, pe termen mediu si lung, sa vedem daca nu se sperie si pleaca, daca UTA il ajuta , cu adevarat. Ca pe Rolly nu l-au ajutat, l-au pus sa joace cu multi juniori,el , moale a acceptat, de aici i s-a tras.

    0
    0
    1. Omule inteleg ca nu iti convine nimic dar nu te poti abtine macar o perioada. Acum sustii ca Roly a trebuit sa joace cu juniori dar mai ieri il faceai cu ou si otet ( sa iti spun din surse sigure Roly a avut o lista de achiziti inclusiv in vara dar el nu vrut sa aduca nimic deoarece nu erau jucatori cu care a mai lucrat iar el cerea pe Ignea sau Pascariu stiindu-se ca el nu stie sa lucreze cu alti Andor, David (ultimile exemple) Sorian, Roman ). Zici sa plece Meszar dar unde is mari utisti care sa conduca echipa. Unde au fost atunci cand echipa avea nevoie comentezi numa sa te afli intreaba. Nici nu venit Rosu ai parere ca vorbeste aiurea despre disciplina si daca o pune in practica ce o sa zici?
      Daca Tanase ( vezi ca este doar la al doilea sezon in echipa nu trei cum zici) si Chindris sau Jorza vor juca altceva ce o sa zici (gasesti tu ceva de rau nu imi fac griji). Zici ca Stratila si Manea nu au rezerve dar Roly nu a dat nici altui jucator sanse joace pe postul acestora ( de ce nu i-a incercat pe Celea, Ungureanu) tu o sa zici ca trebuiau jucati cei de la Atletico fals daca era asa acestia nu erau transferati. Cati juniori de la Atletico au debutat sezonul asta iti zic eu nici unul. Forza UTA

      0
      0
  2. 1.Nu avem cum sa promovam pentru motivul ca nu avem stadion nu avem lotul necesar.
    2.Pe unii nu va mai intelege nimeni odata se spune ca trebuie bagati copiii aradului apoc ca nu e bine ca trebuie adusi jucatori cu experienta.
    3.Cand sa salvat UTA si sa pornit din liga 4 nu a fost problema ca e Meszar ,Pacurar si alti si ca sa format lotul pe cel al lui Atletico acum gata Meszar e nu stiu cum ceilalti la fel jucatorii care au apartinut de Atletico nu mai sunt buni.
    4.La unii nicicum nu e bine daca e alba de ce e alba si nu e rosie.
    5.S-a schimbat antrenorul unii tot ati strigat ca Roly trebuie schimbat acum e schmbat dar se incepe cu a i se spune cum sa faca tactica la Rosu si mai stiu eu ce.
    6.Oare chiar toti suntem buni in ceea ce facem noi?
    7.Si eu vreau UTA in liga 1 o vreau sa joace in cupele europene sa vad ca sufoca adversarul ca joaca frumos cu pase cu combinatii cu suturi la poarta ca isi creaza ocazii multe pe meci dar asta nu inseaman ca nu imi dau seama ca in conditiile de acum lipsa stadion lipsa fonduri multe lipsa de oameni potenti financiar lipsa de jucatori de valoare nu o sa vad ceea ce imi doresc dar eu sper ca o sa prindem si noi sa vedem UTA jucand asa cum ne dorim toti
    8.As vrea ca din iarna sa se aduca jucatori cu care anul viitor sa defilam in drum spre promovare sa fie legate mecanismele de joc intre jucatori.Dar oare in 2018 o sa fie gata stadionul ca sa se poata ataca promovarea in sezonul urmator are cineva aceasta certitudine?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button