UTA Arad

Roșu și-a început treaba la UTA cu un discurs motivațional, în care a pomenit și despre promovare





În jurul orei 11, Laurențiu Roșu a și-a început oficial treaba la UTA. Ajutat de preparatorul fizic, Francisco Ignacio Martinez Cabrera, și „secunzii” Todea și Țapoș, fostul international a dat primele comenzi pe „Motorul”, dar nu înainte de a-i informa pe jucători că e la Arad pentru a promova cu echipa fanion a orașului.

A cerut disciplină și implicare maximă, mai ales că fotbaliștii au fost aduși de conducerea clubului aproape la zi cu drepturile salariale. Totodată, jucătorii cu kilograme în plus vor avaea de furcă cu noul tehnician, care îi va cântări zi de zi dacă va fi nevoie.

La ora 13, Roșu are programată prima conferință de presă din postura de tehnician al „alb-roșilor”. Vom reveni.

FOTO: uta-arad.ro









3 comentarii

  1. Copil deja cauta softuri pentru pacalit cantar electric. 🙂 In alta ordine de idei.. ce a spus Rosu cred ca lipsea in ultima vreme „disciplina si implicare”.. la primul meci de baraj erau niste gladiatori dupa care s-au stins incet, se intampla si sa pierzi din mana vestiarul, asta e (roly). trebuia o schimbare. Bafta Rosu si bafta baietilor impreuna cu el. Sper intr-o echipa optimista,solida, si care sa impuna respect. sa le fie altora frica, nu noua. HAI UTA!

    0
    0
  2. Astea sant doar vorbe..dume de adormit surzii..realitatea e ca valoarea lotului e foarte slaba, si minuni nu exista! Chiar nu are cum să scoată rezultate nici Guardiola sau Mourinho de ar veni..totusi programul il avantajează pe Rosu, fiindca dupa meciul cu satmarenii, urmează meciuri cu echipele slabe din serie, abia pe final urmand sa jucam cu târgoviște, o echipa mai buna..

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button