UTA Arad

Petre se prezintă în fața lui Roșu cu un ultim gol la națională





Tricolorii Under 19 pregătiți de Costel Enache au câștigat ultimul meci de la turneul de calificare din Olanda, 6-0 împotriva selecționatei din San Marino, dar, după eșecurile cu Olanda și Norvegia din primele două runde, nu continuă drumul spre Euro.

În acest ultim joc, antrenorul selecționatei U19 i-a folosit pe următorii: Vlad – Kilyen, Pașcanu (77 Ciobotariu), Dima, Negrea – Dragomir (61 Oaidă) – Grecu (55 Ciobanu), Hagi, Drăghici – Petre, Coman.

Golurile au fost marcate de Coman (23, 51), Hagi (26, 56, 81) și Petre (37).  Ex. utistul, Dennis Man, nu a putut fi utilizat fiindcă luase câte un cartonaș galben în ambele întâlniri disputate în Olanda, pierdute 1-2 cu Olanda și 1-3 cu Norvegia.

Adrian Petre se alătură lotului utist mâine, ocazie cu care își va cunoaște noul antrenor, care își pune mare bază în el. Laurențiu Roșu a declarat că este adeptul jocului ofensiv, cu doi atacanți, condiții în care atacantul de 18 ani e punct fix atâta timp cât, cel puțin deocamdată, UTA are exact două „vârfuri” în lot. Petre e golgheterul la zi al „alb-roșilor” cu 9 reușite, peste el fiind doar Hadnagy (13 goluri, Sepsi) și Chipirliu (10, Juventus).

Revenind la turneul din „Țara Lalelelor”, România U19 a încheiat grupa pe 3, loc de pe care o singură selecționată merge la Turul de Elită, ultima rundă înaintea Campionatului European 2017. În ierarhia echipelor aflate pe această poziție, în care se elimină rezultatele cu ultima clasată, în cazul nostru cu San Marino, tricolorii au fost deja întrecuți, ceea ce înseamnă că drumul spre Euro se oprește după primul tur de calificare.

FOTO: Ciprian Petcuț

Un comentariu

  1. Petre este un jucator mai de viitor, ca si Man. A dat goluri la Nationala, dar echipa sa tot a luat bataie. UTA isi pune mare baza pe el, e nevoie de un atacant productiv. Sper sa nu faca si el prostia lui Man, care din jucator de B titular, a ajuns rezerva rezervei la Steaua, si sa fie schimbat, dupa ce intrase din postura de rezerva. Pina pe la vreo 21 de ani important este sa joci meci de meci, asa te dezvolti. Venirea lui Rosu ar putea sa fie in favoarea lui Petre, pentru ca el nu juca, pina acum, decit pe mingi lungi si centrari, cu Rosu si-ar putea dezvolta si jocul combinativ, cu pase rapide ,intre atacanti. Succes !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button