National Sebis

Sebișenii și-au sărbătorit fundașii cu gândul la trei puncte în meciul cu Mama Mia





Național Sebiș a ieșit cu capul plecat din ambele confruntări ale săptămânii trecute. Calificarea în Cupă a fost ratată după insuccesul cu Luceafărul Oradea (0-2), iar în campionat s-a pierdut chiar acasă pentru prima oară în acest sezon. Unirea Alba Iulia a fost echipa ce a mai stopat din entuziasmul „alb-albaștrilor” la capătul unei partide inestetice. „Am atacat la un moment dat la la rugby, cu toate liniile și pe toate părțile, dar am dat peste o echipă ce s-a apărat foarte bine. Dar, nu sunt genul de antrenor care să acuze jocul lor defensiv. Bravo lor, au valorificat la maxim calitățile jucătorilor lor și tactica aleasă, problema a fost la noi. Fiindcă acumulasem o anumită oboseală fizică, nu am fost prea lucizi nici în gândire, nu am luat întotdeauna deciziile cele mai bune în jumătatea de teren adversă”, a menționat Călin Cojocaru, managerul-antrenor al Naționalului.

Sebișenii au înțeles că nu s-a pierdut nimic după acest eșec și își doresc o revanșa rapidă în „fieful” Becicherecului. „Aș vrea ca supărarea trăită după meciul de vinerea trecută să se transforme în motivație pentru jocul din acest weekend“, a adăugat Cojocaru.

Până una alta, au avut de sărbătorit zilele de naștere ale fundașilor Cornel Suciu și Igor Basic. Ambii au împlinit chiar azi 23, respectiv 20 de ani, tortul și felicitările sosind aseară în cantonamentul echipei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button