Fotbal judetean

Copiii „alb-roșilor” au pasat „lanterna”: Voința Mailat – UTA III 2-2

Pentru al doilea weekend consecutiv, a treia echipă a UTA-ei nu pierde. E adevărat, nici la Mailat nu a obținut rezultatul maxim, dar e un nou pas în față pentru o formație cu o medie de vârstă foarte scăzută pentru o competiție a seniorilor, 17 ani.

În general, s-a jucat cu garda jos în această după-amiază la Mailat. A fost un meci destul de spectaculos, cu destule faze de poartă, în care – însă – gazdelor nu le-au ieșit calculele hârtiei. Utiștii au început ceva mai bine partida, iar Eduard Varga a găsit vinclul porții lui Barabaș direct dintr-o lovitură liberă de la 17 metri. Era minutul 28, însă după ce cronometrul a trecut de prima jumătate de oră, Bălă a restabilit egalitate cu o lovitură de cap după un corner.

Imediat după pauză, a fost rândul Voinței să treacă în avantaj după lovitura liberă executată de Mateucă și un plonjon eronat al lui Creța: 2-1 (min. 52). A fost rândul „alb-roșilor” să reacționeze imediat prin același Varga. Mijlocașul de picior stâng a înscris de data aceasta cu capul după o centrare a lui Marica. Până la final s-a jucat pe contre, cu un plus pentru Mailat ca și presiune pusă pe buturile adverse, dar confruntarea s-a încheiat nedecis: 2-2.

„E o schimbare de atitudine și un alt moral la echipă, sperăm să o ținem tot așa și să vină cât mai repede și prima victorie. Pentru mine sunt primele două goluri la o competiție rezervată echipelor de seniori, sper să atrag măcar atenția domnilor antrenori de la Liga a 3-a. Bineînțeles, visul meu este să joc la prima echipă a UTA-ei, dar sunt conștient că mai mai de parcurs niște etape până acolo”, a menționat Edi Varga, fotbalistul de 17 ani „Bătrânei Doamne”.

Formații:

Mailat: Barabaș – Bălă, S. Popa (76 V. Căliman), Morariu – Ungureanu, Cotoc, I. Crișan (46 Mihnea), Chepețan – C. Cheșa (84 Verche), Epure (80 Kașa), Mateucă.

UTA II: Creța – Cociuba, Al. Lazăr, Ciucifara, Curta – Dobrean, E. Varga – Lezeu, A.I. Bodri (46 Salka), Roșu – Marica.

Arbitri: Florin Brădău – Alin Botaș, Alexandru Filip.Observatori AJF: Zaharia Ciev, Daniel Scridon

Comentarii Facebook

0
0

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close