Baschet

Nici din a treia încercare: Olimpia Braşov – Univ Goldiş ICIM Arad 73-70

Nici a treia etapă din actuala stagiune a Ligii Naţionale de Baschet Feminin nu a adus o mult dorită primă victorie pentru Univ Goldiş ICIM Arad.

La fel ca şi în primele două runde, Aradul a avut parte de un meci echilibrat, decis de un prim sfert câştigat de Olimpia Braşov la o diferenţă de 7 puncte. Ulterior, trupa lui Nolan şi Moraru şi-a mai reveit, dar evoluţia bună a nou-venitei McGuire, secondată de Karakasevic, Pasic şi Stroman nu a fost suficientă. Nici măcar faptul că era un deficit de doar un punct pentru gazde cu 30 de secunde înainte de final.

Oricum când nu reuşeşti nici măcar o aruncare de la mare distanţă, iar adversarul a adunat 30 de puncte din acest procedeu, e greu să te gândeşti la ceva. Dar, rezultatul final a fost unul scurt. S-a terminat: Olimpia Braşov – Univ Goldiş ICIM Arad 73-70 (22-15, 15-20, 20-19, 16-16).

Pentru echipa arădeană au marcat: McGuire 15 puncte, Karakasevic 13, Pasic 12, Stroman 12, Nagy 8, Hadzovic 6, Demeter 4. A mai jucat Szocs. În tabăra gazdelor au strălucit Pesovic marcatoare a 23 de puncte şi Houser 16.

FOTO: Ciprian Petcuț

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close